| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Mogli bi srediti profil članova u Croportal.net forumu; Ili sam slijep ili ne mogu pronaći opciju kojom mogu pretražiti sve svoje komentare (ne u forum djelu, u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 14
![]() | Mogli bi srediti profil članova Ili sam slijep ili ne mogu pronaći opciju kojom mogu pretražiti sve svoje komentare (ne u forum djelu, u ovom ostalom) i diggove. Bilo bi dobro da to imate, tek toliko da se razgovor ispod objavljenih vijesti može odvijati duže vrijeme... |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Mogli bi srediti profil članova Citat:
![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 14
![]() | Re: Mogli bi srediti profil članova Mislim na ovaj dio gdje se glasa za najbolje članke Croportal.net – Najnovije današnje vijesti Tako da znam što sam diggao (za što sam glasao) i koje članke sam komentirao... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mogli bi srediti profil članova ahha
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-10-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 113
![]() | Re: Mogli bi srediti profil članova Novi sam ovdje pa evo par prjedloga.Jeli moguce napravit kad se klikne na neciji profil da se prikaze nesto u stilu onako kako je na indexovom forumu,malo sazetije i da se vide prijatelji odredjenog profila i di mogu vidjet kolko je trenutno on line clanova na forumu?
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mogli bi srediti profil članova Citat:
prijatelji se vide u profilu koliko on line korisnika je na forumu imas na pocetnoj strani skroz dolje profili su odlično i jednostavno napravljeni, nista netreba nit fali dominic nisi na sex forumu, ako te to pak interesira preseli se na rotkvu ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mogli bi srediti profil članova A jel može netko stavit lock na ovu temu da ne čitam svakakve bisere........ ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:46.

![[NEMESIS] se izdvaja iz mase](/forum/images/reputation/reputation_pos.gif)