| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Moj post?! u Croportal.net forumu; Molim da se moj post izbrise iz recycle bin-a; Da ste vi moderatori bili ljubazni i dali mi vremena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07
Poruka: 7
![]() | Moj post?! Molim da se moj post izbrise iz recycle bin-a; Da ste vi moderatori bili ljubazni i dali mi vremena da odgovorim, tj. pojasnili mi osnovna pravila, onda bih ispravio svoju pogrešku i postao temu, umjesto sto sam dao blog da ljudi sami citaju(to se ocito ne smije); kvalitetom tekstova i tema mogu pridonjeti bilokojem portalu pa tako i vasem, i imam tu zelju, ali kakvi je ovo nacin trpat moj post u smece prije nego sto sam se snasao, ulogirao sam se danas?! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj post?! Došao si reklamirati koliko vidim, ako želiš nekom pomoći savjetima ili čime već postoji tema o rekreaciji pa izvoli.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj post?! Pa zašto se ti buniš, napravio si nešto što nije po pravilima i sad je taj topik u smeću, a ti možeš otvoriti drugi koji će biti u skladu sa pravilima, i prijatelji ko što smo i bili... Da si ti bio ljubazan prema moderatorima upoznao bi se sa pravilima koja oni održavaju prije početka postanja... nije da si kažnjen ili nešto... napravio si nešto u neznanju i topik ti je izbrisan, da si napravio namjerno i da radiš to namjerno bio bi drugačije sankcioniran... vjeruj mi, svidjeti će ti se pravila kad vidiš da postanje i forumašenje ovdje teče bez svađa, psovanja, besmislenih prepirki i sl. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Moj post?! Ma znam da nisam kaznjen i vjerujem da su pravilno postupili ali bez obzira na to i dalje stojim pri svojoj molbi da me maknu iz bina; daidza ne znam sto ti vidis ali poanta je sto mi je namjera bila dobra, koliko sam procitao moderatori ne trpe osobne poruke pa sam probao ovako... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj post?! pa sad probaj onako kako bi trebalo, ako se želiš aktivirati otvori postojeću temu o rekreaciji i piši brate
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Moj post?! Pa i je svojevrstan stup srama, ali nema veze;moje pitanje moderatoru koji je tu nadredjen: Autor sam tekstova na fitness.com, beautymag, itd i postao bih nove clanke tj. one za koje mislim da su zanimljivi i edukativni u podforumu rekreacija, da li za njih mogu postaviti link za moj blog ili fitness.com(gdje su vec postani), ili ih tu negdje mogu objaviti i tako postati? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj post?! Kopiraj teks i postaj, zašto bi morao stavljati link ako ti reklama nije cilj?
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Moj post?! daidza apsolutno mogu kopirat tekst ako se ovdje tekstovi od par strana i slicno mogu kopirat(dakle to ne stvara zbrku);llink je elegantno rjesenje za tekst koji je na drugoj stranici vec postan i obradjen sa slikama i ostalo;znam zasto to pitam, tebi hvala na interesu ali pricekat cu odgovor moderatora |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj post?! pa dobio si ga, odgovorilo je nas par, što u prvoj temi, što u ovoj valjda misliš administratora
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

valjda misliš administratora