| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Moje mišljenje u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: meštar Eto nakon dugo vremena,da malo vidim kako se stvari odvijaju na ovome forumu,a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Moje mišljenje Citat:
Ali neću se živcirat na tvoje riječi.... svaki čovjek ima svoje veselje. Ako te veseli biti takav kakav jesi - dobro je. Ako si ti zadovoljan sa samim sobom onda oke.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Administrator | Re: Moje mišljenje Citat:
![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje mišljenje Bože........zbilja ima svašta na ovom svijetu....napisao post od 30-ak redova, a nije rekao NIŠTA!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moje mišljenje pa kako nije? pljuvao je po nama pokusavajuci sebe prikazati nekakvom facom.. a zapravo je ispalo suprotno a jaaadaaan ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje mišljenje Uh, Nefertiti ima toga, samo uzmi Germinal od Zole, 600 stranica pisanja, a ništa konkretno rečeno. Dobro, ovog ovdje ne mogu baš sa Zolom uspoređivati, ali nek se zna i da puno pametniji to prakticiraju.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Moje mišljenje Gdje ovakvi frikovi rastu ? ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje mišljenje
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje mišljenje U stvari, radi se o "Prljavom" Harry-ju Callahanu koji je rekao "Mišljenje je ko šupak, svatko ga ima..." A onaj tip je dobio što je htio - reakciju...ne treba se oko toga uzbuđivat previše...
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
![]() |
| Tagovi: misljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

.............
.........
..........