| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Molba administratorima u Croportal.net forumu; Ovdje je početak i moj najnormalniji i najlegitimniji komentar na sahasino potpuno promašeno i bespotrebno upozorenje Voltronu. Nakon toga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||||
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Molba administratorima Ovdje je početak i moj najnormalniji i najlegitimniji komentar na sahasino potpuno promašeno i bespotrebno upozorenje Voltronu. Nakon toga slijedi ova prepiska na PM Citat:
Dakle , lijepo molim administratore foruma da mi sahasu skinu s grbače i upozore ga da mi se ne obraća ovakvim riječnikom kako istom ne bih morao odgovoriti u njegovom stilu. Unaprijed hvala. | |||||
| |
| | #2 (permalink) | |
| Purger | Re: Molba administratorima Citat:
![]() Pa ti si mene počeo prozivat a ne ja tebe ![]() U mom stilu bi ti meni odgovarao ![]() A tvoj je dobar ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo će biti zanimljivo ![]() Btw. nigdje ne piše u pravilima da se ovako ne smije razgovarat preko PM...fakat bu zanimljivo....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 16-06-07 u 20:39. | |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba administratorima Citat:
Ok. Kad je administrator bespomoćan onda ćemo ovako. Prozvao sam te zato što dijeliš neka smiješna , potpuno bespotrebna upozorenja na topicu s kojim veze nemaš , na podforumu na kome mjesecima ni jednog jedinog komentara nemaš. Blage veze nisi imao o čemu pričamo , ali su u stilu Johna Waynea došao dijeliti upozorenja i provoditi neku nazovi toleranciju. Već sam ti rekao , kao forumaš imam pravo upozoriti te na to , a način na koji sam to učinio nije bio ni najmanje uvredljiv ili zloban. To što tebe neki kompleksi žešće pucaju pa misliš da ti moderatorska titula daje neku nedodirljivost i pravo na bahatluk , to je već tvoj problem. A ako mi još jednom budeš napisao nešto poput ovog "okotio" onda mi odmah javi mjesto i vrijeme kad ćeš mi to reći u facu. | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Molba administratorima ![]() ![]() ![]() Ajmo o tome na PM ![]() Dosadan si mi već a kaj je najbitnije od svega ispao si smiješan pred cijelim forumom ![]() Išao si ovo objavit kao da smo u vrtiću ![]() Tužio me teti da sam bezobrazan.... ![]() Još jednom...ne brini za moje komplekse i mod titulu ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj.... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Molba administratorima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
![]() |
| Tagovi: administratorima, molba |
« Embed kod
|
izgled foruma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.