Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Molba administratorima u Croportal.net forumu; Ovdje je početak i moj najnormalniji i najlegitimniji komentar na sahasino potpuno promašeno i bespotrebno upozorenje Voltronu. Nakon toga ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 16-06-07, 20:28   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Molba administratorima

Ovdje je početak i moj najnormalniji i najlegitimniji komentar na sahasino potpuno promašeno i bespotrebno upozorenje Voltronu.

Nakon toga slijedi ova prepiska na PM

Citat:
Pravi autor: sahasa
Citat:
Pravi autor: Ibort
Citat:
Citat:
Pravi autor: Ibort
Citat:
Jel imam ja kakva prava nekome dijelit opomene o tome ne odlučuješ ti

Prema tome...nemoj se turat tam di ti nije mjesto
Brigu oko mojeg moderatorskog posla ne moraš vodit ti, ima netko tko mene kontrolira...
Zato prije nego se počneš istrčavat,razmisli....
Ti definitivno nisi netko tko će meni govoriti gdje , šta i kako da pišem. Čovjeka si napao bez razloga , dokumentarac pogledao očito nisi pa nemaš pojma o čemu pišeš , a uz to i onako se ne sjećam kad sam na nogometu uopće pročitao neki tvoj komentar.
Ne govorim ti ja da ti ne smiješ pisat...halo !? Pa jesi pročitao kaj sam ti napisal...al pročitao sa razumijevanjem !?
Samo ti kažem da brigu oko mojeg moderatorskog posla ne moraš vodit ti jer za to nisi zadužen ! Ima tko se o tome brine !
To kaj ja ne pišem komentare na nogometu to isto nije tvoj problem
Libo me racku i za tebe i za to ko vodi brigu o tvom moderatorskom poslu. A moje je pravo kao forumaša da komentiram tvoje indijanske upade u raspravu.

Nemamo mi o čemu raspravljati preko PM-a , ako mi nešto imaš za reći na ovu temu onda to učini na topicu gdje sam prokomentirao tvoju reakciju.
Boli i mene za tebe...samo se okani mog nicka ako nemaš kaj pametno za reći a očito nemaš !
Vezano za temu ti nemam kaj reći al za tvoje prozivanje mene na forumu i pametovanje imam...i ako ti to ne paše tvoj problem !

Btw. Indijanac te je napravio i okotio !

Dakle , lijepo molim administratore foruma da mi sahasu skinu s grbače i upozore ga da mi se ne obraća ovakvim riječnikom kako istom ne bih morao odgovoriti u njegovom stilu.

Unaprijed hvala.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-06-07, 20:36   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Molba administratorima

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
sahasa , ne znam da li je čovjek napisao još nešto osim ovoga što se vidi , ali ako je samo ovo onda je 100% u pravu i nemaš nikakvo pravo da mu dijeliš upozorenja.
Ja da se tebi skinem s grbače
Pa ti si mene počeo prozivat a ne ja tebe

U mom stilu bi ti meni odgovarao
A tvoj je dobar

Ovo će biti zanimljivo
Btw. nigdje ne piše u pravilima da se ovako ne smije razgovarat preko PM...fakat bu zanimljivo....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 16-06-07 u 20:39.
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 16-06-07, 20:48   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Što se tiče Pm-ova administrator je bespomoćan. Nemogu odlučivati o tome, a imate opciju Dodajte korisnika u ignoriranu listu, nećete vidjeti njegove poruke, teme niti ništa, tako da Ibort evo tvoj problem je riješen.

Vaš Admin
Kristijan je offline  
Star 16-06-07, 21:00   #4 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ja da se tebi skinem s grbače
Pa ti si mene počeo prozivat a ne ja tebe

U mom stilu bi ti meni odgovarao
A tvoj je dobar

Ovo će biti zanimljivo
Btw. nigdje ne piše u pravilima da se ovako ne smije razgovarat preko PM...fakat bu zanimljivo....

Ok. Kad je administrator bespomoćan onda ćemo ovako.

Prozvao sam te zato što dijeliš neka smiješna , potpuno bespotrebna upozorenja na topicu s kojim veze nemaš , na podforumu na kome mjesecima ni jednog jedinog komentara nemaš. Blage veze nisi imao o čemu pričamo , ali su u stilu Johna Waynea došao dijeliti upozorenja i provoditi neku nazovi toleranciju. Već sam ti rekao , kao forumaš imam pravo upozoriti te na to , a način na koji sam to učinio nije bio ni najmanje uvredljiv ili zloban. To što tebe neki kompleksi žešće pucaju pa misliš da ti moderatorska titula daje neku nedodirljivost i pravo na bahatluk , to je već tvoj problem.

A ako mi još jednom budeš napisao nešto poput ovog "okotio" onda mi odmah javi mjesto i vrijeme kad ćeš mi to reći u facu.
Ibort je offline  
Star 16-06-07, 21:13   #5 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Ajmo o tome na PM

Dosadan si mi već a kaj je najbitnije od svega ispao si smiješan pred cijelim forumom
Išao si ovo objavit kao da smo u vrtiću
Tužio me teti da sam bezobrazan....
Još jednom...ne brini za moje komplekse i mod titulu

I za kraj....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Star 16-06-07, 21:18   #6 (permalink)
Banned

Nemamo o čemu. Ni na PM , ni bez njega.
Za uvredu si lijepo upozoren. Neka ti se ne ponovi.
Ibort je offline  
Star 16-06-07, 21:23   #7 (permalink)
Purger

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Star 16-06-07, 21:29   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

closed
Kristijan je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: administratorima, molba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114