| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Molim da mi izbrishete ovaj nick :) u Croportal.net forumu; Oprashtam se zauvijek od ovog foruma pa vas molim da mi izbrishete nick i sve teme/postove. Hvala. Sretno vama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Molim da mi izbrishete ovaj nick :) Oprashtam se zauvijek od ovog foruma pa vas molim da mi izbrishete nick i sve teme/postove. Hvala. Sretno vama ostalima dragima i manje dragima koje sam imao prilike chitati. Budite mi dobri i nauchite se biti shto vishe tolerantni. ![]() :mah |
| |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Molim da mi izbrishete ovaj nick :) Nema brisanja nickova... A niti tema/postova jer ako se obrišu tvoje teme nestat će postovi i drugih forumaša koji su u njima sudjelovali. Možeš jednostavno ne dolaziti više na ovaj forum ako ne želiš a možeš i tražiti da ti se da ban ali tvoje teme i postovi ostaju
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Molim da mi izbrishete ovaj nick :) Pise ti u uvijetima koristenja na koje si pristao kad si se registrirao ![]() A i koji je smisao toga? sta da sada forumasi sa 10k poruka i 1k otvorenih tema traze da im se obrise nick, sta bi onda bilo? (fubar) ![]() EDIT: U jbt, jeste brzi i sinkronizirani ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| |
| | #9 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Molim da mi izbrishete ovaj nick :) Citat:
Citat:
![]() Tko zna, mozhda vas dodjem radi reda pozdraviti. ![]() Budite mi dobri i pametni. | ||
| |
| | #10 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim da mi izbrishete ovaj nick :) heh ti decko sa 4g u imenu ja i joks smo ko singerica sta nisi znao da se bavimo sinhroniziranim plivanjem tj. istoj smo grupi cak imamo i svoju koreografiju ![]() OT: dominic, odlazis u inozemstvo...mozda cesku po preporuci Ankice?
__________________ |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.