| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Molim pomoć :) u Croportal.net forumu; Pozzz Jel mi može netko objasniti zašto mi više nije dopušteno pisati s nickom sarah tancredi ? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 2
![]() | Molim pomoć :) Pozzz ![]() Jel mi može netko objasniti zašto mi više nije dopušteno pisati s nickom sarah tancredi? Prošli tjedan sam se prvi put ulogirala nakon otprilike godinu dana i sve je bilo ok, pošaljem pm jednom od admina u kojem ga pitam kome se obratiti za malu promjenu nicka i slijedeći dan se opet ulogiram i kad krenem napisati post, poslati pm ili uređivati profil mi forum izbaci poruku da nemam dopuštenje za te "akcije"? A povratni pm od admina sam dobila ![]() Nema me na popisu korisnika, ali ispod nicka ne piše da je bannan, i može ga se pronaći jedino preko googla. Poslah pm adminima natasa23 i emptyhead (s ovim nickom), no oni me ignoriraju ![]() Zahvaljujem na pomoći ![]() edit: sad tek vidim da je topic više za pdf "Pomoć" pa molim moda da prebaci ![]() Zadnji Uredio sara sara : 11-06-08 u 13:09. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć :) Pa nije baniran taj profil, o čem ti pričaš?? ![]() edit: Aha, i veliš da nije, sorry... ne znam... otvori novi i snjim postaj...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Molim pomoć :) Pošalji poruku administratoru Kristijan jer on je admin za forum, ovi drugi administratori samo uređuju portal sa vjestima i nemaju puno veze sa uređivanjem foruma. Nemožeš pisati sa starim nickom jer je koliko vidim prebačen u korisničku grupu koja čeka email aktivaciju. Javi se Kristijanu i on će to srediti ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć :) u lijevom gornjem kutu piše "Korisničko ime"... klikneš to i onda na lijevoj strani vidiš "Izmijeni profil" i tamo ćeš naći sve što želiš napisat...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

A povratni pm od admina sam dobila