Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ne radi mi edit u Croportal.net forumu; Evo mene sad muči isto to, ne mogu editirati post...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-08, 10:40   #1 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Lightbulb Ne radi mi edit

Evo mene sad muči isto to, ne mogu editirati post

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:43   #2 (permalink)
braindev

Datum registracije: 02-11-07
Poruka: 46
zytzagoo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zytzagoo
Re: Greška kod predaje članka

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Evo mene sad muči isto to, ne mogu editirati post
Kako to mislis ne mozes editirati post?
Ne radi ti editiranje na /moji-surfovi ili nesto drugo sto nema veze s ovim threadom?
zytzagoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:45   #3 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Greška kod predaje članka

ne, ovdje na forumu kad pokušam editirati post Nika Mamić samo mi se pojavi taj bijeli ekran i piše done.

događalo se i jučer ali je barem spremao izmjene

nije na portalu ali isti problem koliko sam shvatio

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 17:25   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Ne radi mi edit

A meni danas ne radi ono sa reputacijama , na početku sve normalno radi i upišem nešto kao objašnjenje za rep i onda kad stisnem da dam rep onda dolje piše done a onaj prozor od repa i dalje stoji i ništa se ne dogodi.

A kad idem na open in a new tab onda je sve kako treba.

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 17:53   #5 (permalink)
braindev

Datum registracije: 02-11-07
Poruka: 46
zytzagoo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zytzagoo

Thx, bit ce sredjeno...
Razlog je isti kao i prije - hr znakovi u quick reply-u, editu, dodavanju reputacije i slicno (ajax)...

Dok se server ne stweaka do kraja, moze se izbjegavat pisat hr znakove

Zadnji Uredio zytzagoo : 18-01-08 u 17:55.
zytzagoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 18:35   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Evo i ja sam primjetio to za reputaciju tako da je Oggy ostao kraći za rep od mene a tako lijepo je pisao o sexu u školskom wc-u.

No javljam se zbog drugog problema koji možda i nije do foruma, a možda i je.

Pala mi količina foruma u krvi, a cijelo popodne ne mogu s ADSL-a na forum. Sad sam se spojio mobilnim internetom koji mi je dosta sporiji (i skuplji).
Probao sam i mozzilom i IE ali nikako ne ide ADSL-om od T-coma iz Osijeka.
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 19:51   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Eo proradilo.

Fala onom tko je to riješio - nije valjda T-com sam?
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 21:16   #8 (permalink)
charolastra

ja sam zapravo napisao ovo zbog onog bijelog screena. edit mi radi nače samo puca na tom određenom postu

EDIT: sad radi, svaka čast

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 22:01   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Evo i ja sam primjetio to za reputaciju tako da je Oggy ostao kraći za rep od mene a tako lijepo je pisao o sexu u školskom wc-u.
E da je bar došlo do sexa
Ovako je dečec taman trebo penetrirati u rodnicu mlade i potentne srednjoskoljke kad su ga ujebali
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 03:27   #10 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ovako je dečec taman trebo penetrirati u rodnicu mlade i potentne srednjoskoljke kad su ga ujebali
Kako užasno zvuči kad je tako književno...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111