| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ne radi mi edit u Croportal.net forumu; Evo mene sad muči isto to, ne mogu editirati post... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Evo mene sad muči isto to, ne mogu editirati post
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Greška kod predaje članka ne, ovdje na forumu kad pokušam editirati post Nika Mamić samo mi se pojavi taj bijeli ekran i piše done. događalo se i jučer ali je barem spremao izmjene nije na portalu ali isti problem koliko sam shvatio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ne radi mi edit A meni danas ne radi ono sa reputacijama , na početku sve normalno radi i upišem nešto kao objašnjenje za rep i onda kad stisnem da dam rep onda dolje piše done a onaj prozor od repa i dalje stoji i ništa se ne dogodi. A kad idem na open in a new tab onda je sve kako treba.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #5 (permalink) |
| braindev | Re: Ne radi mi edit Thx, bit ce sredjeno... Razlog je isti kao i prije - hr znakovi u quick reply-u, editu, dodavanju reputacije i slicno (ajax)... Dok se server ne stweaka do kraja, moze se izbjegavat pisat hr znakove ![]() Zadnji Uredio zytzagoo : 18-01-08 u 17:55. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne radi mi edit Evo i ja sam primjetio to za reputaciju tako da je Oggy ostao kraći za rep od mene a tako lijepo je pisao o sexu u školskom wc-u. No javljam se zbog drugog problema koji možda i nije do foruma, a možda i je. Pala mi količina foruma u krvi, a cijelo popodne ne mogu s ADSL-a na forum. Sad sam se spojio mobilnim internetom koji mi je dosta sporiji (i skuplji). Probao sam i mozzilom i IE ali nikako ne ide ADSL-om od T-coma iz Osijeka.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne radi mi edit ja sam zapravo napisao ovo zbog onog bijelog screena. edit mi radi nače samo puca na tom određenom postu EDIT: sad radi, svaka čast
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne radi mi edit Citat:
![]() Ovako je dečec taman trebo penetrirati u rodnicu mlade i potentne srednjoskoljke kad su ga ujebali ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Ne radi mi edit Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.