Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ne radi quick reply u Croportal.net forumu; Odi na napredno (gumb pokraj 'spremi promjene', ako me sjećanje ne vara), i sa naprednog edita spremiš promjene bez problema......

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-11-07, 22:21   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,867
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Ne radi mi edit!

Odi na napredno (gumb pokraj 'spremi promjene', ako me sjećanje ne vara), i sa naprednog edita spremiš promjene bez problema...
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 22:25   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: Ne radi mi edit!

Je... ludilo
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 09:25   #33 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Ne radi quick reply

Uistinu

Novi server nas ne voli
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 10:35   #34 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ma ne radi..

edite: jeba ga ćuk, proradio je ovaj put. ali brzi edit neće.
Star 04-11-07, 10:39   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,608
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

sad mi radi brzi odgovor
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 10:53   #36 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

Meni ne radi dodavanje reputacija, vjerovatno ima veze i sa ovim brzim odgovorima i nenaprednim editom
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:35   #37 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Meni ne radi dodavanje reputacija, vjerovatno ima veze i sa ovim brzim odgovorima i nenaprednim editom
Ne radi ni meni repa, a taman sam te htio nagraditi.
Nemaš sreće.

Ni brzi odgovor ne radi.

Ni reklame mi ne rade.

Dvije noći nije cijeli forum radio ...

Ima i dobrih stvari.

AL DA JE BRZ - ŠTO JES JES!

Vjerujem da će to sve ubrzo sjesti na svoje mjesto jer promjene su poprilične.
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:44   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
AL DA JE BRZ - ŠTO JES JES
Što jes jes
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 12:58   #39 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

forum je super brz ako se uspoređuje sa brzinom od prije par dana
reputacije rade (barem meni)
Pošalji Brzi Odgovor...negdje radi negdje ne...i to će se srediti valjda ubrzo

EDIT: npr. Quick Reply ovdje ne radi
Star 04-11-07, 13:08   #40 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Meni ovdje radi....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: quick, radi, reply

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114