| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ne radi quick reply u Croportal.net forumu; Odi na napredno (gumb pokraj 'spremi promjene', ako me sjećanje ne vara), i sa naprednog edita spremiš promjene bez problema...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne radi mi edit! Odi na napredno (gumb pokraj 'spremi promjene', ako me sjećanje ne vara), i sa naprednog edita spremiš promjene bez problema... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Ne radi quick reply Citat:
Nemaš sreće. Ni brzi odgovor ne radi. Ni reklame mi ne rade. Dvije noći nije cijeli forum radio ... Ima i dobrih stvari. AL DA JE BRZ - ŠTO JES JES! Vjerujem da će to sve ubrzo sjesti na svoje mjesto jer promjene su poprilične.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne radi quick reply forum je super brz ako se uspoređuje sa brzinom od prije par dana reputacije rade (barem meni) Pošalji Brzi Odgovor...negdje radi negdje ne...i to će se srediti valjda ubrzo EDIT: npr. Quick Reply ovdje ne radi ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: quick, radi, reply |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

ali brzi edit neće.