| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Ne radi quick reply u Croportal.net forumu; Ubiše me opet mailovi, a sve sam poisključivao što se moglo da ne dolaze više... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne radi quick reply Ubiše me opet mailovi, a sve sam poisključivao što se moglo da ne dolaze više ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Purger | Re: Ne radi quick reply Ja isto ništa ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne radi quick reply Hoćeš da ti forwardiram svoje? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Purger | Re: Ne radi quick reply ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ne radi quick reply Baš sam izbrisao novu CP poštu. Popis dug nekih četiri, pet stranica, sreća pa imam tipku tab. Nego zna li tko zašto ja nisam zadnjih večeri, noći mogao na forum? Negdje oko ponoći rampa. A ujutro vidim da se postalo noćas. Dakle neki su mogli. Kiki, da nije zvala moja žena?
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: quick, radi, reply |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:39.

svaka Čast, meŠtre!
Dobio sam cca. 450 mailova danas od croportala a sve opcije su iskljucene.