Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Nedavni banovi i zatvoreni topici u Croportal.net forumu; Pošto očito neke stvari treba crtati, evo .. mogu biti krava je otvorila temu za međusobno vrijeđanje ... zeljonar joj se ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 07-06-07, 14:53   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Nedavni banovi i zatvoreni topici

Pošto očito neke stvari treba crtati, evo ..

mogu biti krava je otvorila temu za međusobno vrijeđanje ...
zeljonar joj se pridružio ...

moderatori su zaključili da su prešli granice i svaki je dobio po 5 dana hlađenja, da razmisle o svemu ...

oboje su napravili nove accounte - što je zabranjeno ...

ban im je produžen na vječno, kao i svim duplim accountima koje su imali ...

ban im NIKAD neće biti maknut ... a svaki account za koji se posumnja da su oni - BAN ...

PRAVILA VRIJEDE JEDNAKO ZA SVE .... ko misli da se pravila ne odnose na njega, mi ćemo mu dokazat da je u krivu.

Zadnji Uredio silence : 08-06-07 u 01:16.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-07, 01:25   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici

Danas je bio crni dan na croportalu...Žalosno...
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-07, 01:26   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da se nadovežem, ovih dana je bilo dosta banova i to sigurno izgleda kao da su moderatori nemilosrdni ili banaju bez razloga.

U ovih desetak banova su samo tri osobe, šumsko voće, mogu biti krava i zeljonar (uvjerljivo najviše ) i svaki put kad se ponovo logiraju dobit će ban iste sekunde kad vidimo da su to oni.
Ne pomažu ni proxy serveri koje neki koriste jer nije samo tako sakriti tko je tko.

Ne razumijem zašto se ponovo logirate i nastavljate sa istim prekršajima ili provocirate, ako imate toliku želju ostati na forumu zašto te se doveli u situaciju da uopće dobijete ban?

I ako ste ga već dobili na 5 dana zašto se niste nogli strpiti i gledati po forumu bez nastavljanja postanja u istom stilu?

Uglavnom, nismo se dužni opravdavati zašto je netko banan, ali zbog svega ovih dana sam htio pojasniti o čemu se radi.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 08-06-07, 01:26   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ja sam kriv što sam kravi dao ideju za takav topik, ali ono, bolje da ima svoj topik nego da to radi po cijelom forumu...
_Aris_ je offline  
Star 08-06-07, 01:31   #5 (permalink)
Banned

silence

neće neko lječit svoje psihičke probleme na račun ostalih članova foruma ... ovdi ima tisuće ljudi i neće se svi oni prilagođavat nečijem pojmu zajebancije ...

ko se ne misli držat pravila foruma, ne treba dolazit .... kratko i jasno.
nema iznimaka.
silence je offline  
Star 08-06-07, 01:32   #6 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Danas je bio crni dan na croportalu...Žalosno...
po čemu? kaj smo se rješili ljudi koji misli da su bolji od ostatka i da pravila ne vrijede za njih?
silence je offline  
Star 08-06-07, 01:34   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
po čemu? kaj smo se rješili ljudi koji misli da su bolji od ostatka i da pravila ne vrijede za njih?
Tužno je to što tih par članova radi (mislim na bannane usere)!
Fearless Mastermind je offline  
Star 08-06-07, 01:41   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Dobro Aris nemreš reč da si joj ti stavljo riječi u usta!¨
Ma postala je ona previše bezobrazna,previše se opustila,mislim da je iskušavala granice do kuda može ići!

Al nemrem vjerovat za zelju nisam znala da se može spustiti na taj nivo!
Voće je poludio,nekaj ga je puklo!
Star 08-06-07, 01:55   #9 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Dobro Aris nemreš reč da si joj ti stavljo riječi u usta!¨
Ma postala je ona previše bezobrazna,previše se opustila,mislim da je iskušavala granice do kuda može ići!

Al nemrem vjerovat za zelju nisam znala da se može spustiti na taj nivo!
Voće je poludio,nekaj ga je puklo!
Ljubav?
Star 08-06-07, 02:17   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ajde, ispast ću kurva sam pred sobom ako šutim i ne založim se za svog prijatelja Želju (a onda ću ići do kraja i biti zatočnik sve tri crne ovce), ali bar mi ne piše više neistina 'uvaženi forumaš' ispod nicka pa se nitko ne će zabuniti.

Ja stvarno ne znam što je to u vodi ovih dana da su ljudi pukli, i ne mogu reći da odobravam sve što se zbivalo ovdje, ali jbg ljudi smo. Eto, čak i branim Kravu što mi je naljutila navijačice... No kako je kršćanski praštati (i unormaliti se), predlažem da se spusti lopta na zemlju (od strane forumaša) i pokaže malo razumijevanja (od strane 'glavonja'). Kako su ipak svo troje crnih ovci ipak imali vrlina (valjda) i mana (očito) predlažem solomonsko rješenje:

da ih se bana na mjesec dana (i da im se par dana da se smire sa accountovima*), uz pismeno upozorenje. Ako se nakon isteka tog roka odluče vratiti produktivnom postanju a ne flejmanju neka ne otvaraju nove accounte nego neka lijepo pošalju mail modovima ili adminu i traže svoj account (koji će ostati banan dok se to ne sredi), te da uslijedi malo posipanja pepelom pred forumašima i, nadamo se, sklad i idila na CP-u jer će se vratiti sinovi (i krave) razmetni

* a nakon toga svaki novi account = trajni ban!
Zatvorena Tema
Tagovi: banovi, nedavni, topici, zatvoreni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108