| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Nedavni banovi i zatvoreni topici u Croportal.net forumu; Da wolf,sanjaj ti i dalje! Bilo bi dobro da to tak bude,al ne vjerujem da će se to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Da wolf,sanjaj ti i dalje! Bilo bi dobro da to tak bude,al ne vjerujem da će se to dogodit! Meni je žao zelje,baš je bio ok,krava ga je zaludila! ![]() Bilo bi mi samo smiješno da se rega neki novi korisnik i silence posumnja da je krava i bana ga! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Eto da se i ja ubacim... Nema vam smisla više išta žicati vezano uz ove forumaše koji su dobili bann.U više navrata su kršili pravila foruma i to se naravno kao što svi znate neće tolerirati ! Da ne ponavljam više što su kolege moderatori napisali ali pravila su jasna ! Sve što se događalo u zadnje vrijeme nije nekakav hir pojedinih moderatora nego smo svi zajedno odlučili da će se promlemi riješit na taj način ! Samo da dodam da po meni ova tema nije trebala biti ni otvorena jel mislim da se moderatori nemaju kaj vama opravdavat al dobro... Nadam se da je svima sve jasno.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
Stvar je jednostavna, napravili su glupost i dobili laganu kaznu (5 dana), da se smire i malo razmisle o tome zakaj su to dobili. Niko ne može reći da je 5 dana nekakva strašna kazna, da će neko umrijeti ako ne dođe na forum 5 dana i ne napiše neki post. Onog trenutka kad su napravili nove accounte, sva dobra volje je nestala. Tim činom su PONOVNO (u roku od 48 sati) prekršili pravila. Banovi su promjenjeni kad su otkriveni novi accounti. Mi sad više nismo imali posla s nekim ko se malo previše opustio, pa se zaletio .... kaj se svakom može dogodit, nego sa osobama koje očito misle da se pravila ne odnose na njih. E tu su u krivu. @sahasa Ovo je potrebno jer je banano 10-15 accounta, sve od 2 (šumsko_voće je poslje uletio) osobe, a ljudi misle da smo počeli djelit banove ko ludi (i ja bi se zapitao da dođem na forum, a svako malo neki starter popije ban). Ovo nije opravdavanje, nego obavijest, ali i upozorenje - onima koji misle radit probleme i koji možda misle da se pravila neće provodit u njihovom slučaju. evo jedno pitanje ... wolf, kak bi ti reagirao na našem mjestu? Niti jedno od njih nije dobilo trajni ban u početku .... šumsko_voće uopće nije bio banan, dok nije počeo glumatat i pravit se kreten (valda da pokaže kravi da je i on nesretan i da i njega progone ovdi ) ...sve kaj su trebali napravit je izdržat 5 dana ... i nikome ništa, niko im ne bi riječ reko .... ali ne, morali su kršit pravila ... a pravilo za dupli account i izbjegavanje bana je jasno ... ovdi ima 25000+ registriranih usera .. oćemo da svi počnu kršit pravila? da počne vrijeđanje? pa spamanje reklamama i prilikama za zaradu na netu? pa onda red bitefight linkova? baš me zanima jel vi, korisnici, uopće imate ideju kolko smeća se na dan makne sa foruma da bi vama ovdi bio ugodniji boravak i da vas svi mogući debili koji se šuljaju po internetu ne gnjave sa seksualnim pomagalima, prilikama za zaradu, najboljim igrama, jednostavno cool linkovima i svim ostalim? da ne morate gledat neugodna vrijeđanja i osobne napade? pretpostavljam da ne .... zato postoji nulta tolerancija na sranja ... bez obzira jel sranje radio neko sa 2, 92 ili 3562 posta .... dopuštamo dosta toga, od zajebancije, slika, jezika, ne pilimo nikoga bezveze, ali kad se pretjera i kad nama neko digne tlak svojim kretenlucima, onda mu je bolje da PAŽLJIVO SLUŠA kaj mu se govori i postupi upravo onako kako mu se kaže. kad moderiramo nešto, onda je to s razlogom .... | |
| |
| | #16 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
![]() | |
| |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Slažem se da reda mora biti i samo vi nastavite raditi posao kako mislite da je najbolje. Broj korisnika, broj novih tema i broj novih poruka vam jasno govore koliko ste u tome uspješni. Razumite i nas kojima je žao pojedinih članova (meni u ovom slučaju muških) jer su dali svoj doprinos kvaliteti ovog foruma, jer smo se s nekima bolje razumjeli ... Svatko "zastrani" ponekad što zbog žučne rasprave, što zbog sitnih noćnih sati, što zbog osobnog raspoloženja .. No, treba znati i povući ručnu. I zato nas ponekad zanima što se dogodilo, kolika je kazna i sl. Ne morate nam se naravno opravdavati ali obrazloženjem nekog drastičnijeg poteza stječete veće povjerenje nas običnih usera. Napisao sam ovo jer mi se na trenutak učinilo da se stvorio jaz između moderatora i korisnika. Dakle, idemo dalje jer ZAJEDNO SMO - SKUPA!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #18 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
Svaka čast silence, samo vi nastavite! Citat:
Nije mi jasno kako ti možeš znat da se neko drugi spoija, sa drugim imenom, koliko ja znam to je nemoguće? Poigraš se malo sa kolačičima i promineš IP i niko ništa ne može vidit? Možeš jedino nagađat! Ps. ljudi ža mi je želje, momak mi je bia dobar!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | ||
| |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici OK ... obrisali smo onu temu o zelji, nema smisla to dalje razvlačit. htjeli smo skrenuti pažnju da se dupli accounti lako skuže i mislim da smo to postigli. nema potrebe da lov na vještice traje vječno ... ovdi možemo popričati o svemu tome, ako koga kaj zanima .... |
| |
![]() |
| Tagovi: banovi, nedavni, topici, zatvoreni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

) ...
Svaka čast silence, samo vi nastavite!