Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Nedavni banovi i zatvoreni topici u Croportal.net forumu; Aj kad več toliko bannate dajte i meni ban na 5 dana,da budem samo spectator!...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 08-06-07, 22:43   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici

Aj kad več toliko bannate dajte i meni ban na 5 dana,da budem samo spectator!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-07, 22:46   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,867
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ajde da ne bacim ovaj post u smeće, pisao sam ga u onoj temi, ali je u međuvremenu maknuta...

Ako hoćeš da budem iskren (a to je rijetko najpametnije rješenje)- to što se događa između bananih članova i modova/admina je žalosna stvar, ali to je vaša stvar. Ono što me osobno smeta je da modovi rješavaju stvar javnom hajkom i linčom, nabacuju se pogrdama i sl.

Bio sam na forumima gdje su bila puno gora sranja, pa su se stvari puno drugačije rješavale- mislim da bi mod koji je otvorio onu temu isto brzo 'letio' kao i član koji je napravio onakvo sranje. Ne želim sad popovati ili govoriti kako da radite to što radite, niti želim ikoga na ikoji način ocrnjivati, i ima još manje veze s tim što sam ja (bio, odn. još uvjek jesam) dobar sa Željonarom.

To je čisto osobno opažanje- jer si moram još dobro razmisliti hoću li nastaviti postati ovdje ili ću se zahvaliti i reći ...
Star 08-06-07, 22:46   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ne ide to tako
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 08-06-07, 22:48   #24 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ajde da ne bacim ovaj post u smeće, pisao sam ga u onoj temi, ali je u međuvremenu maknuta...

Ako hoćeš da budem iskren (a to je rijetko najpametnije rješenje)- to što se događa između bananih članova i modova/admina je žalosna stvar, ali to je vaša stvar. Ono što me osobno smeta je da modovi rješavaju stvar javnom hajkom i linčom, nabacuju se pogrdama i sl.

Bio sam na forumima gdje su bila puno gora sranja, pa su se stvari puno drugačije rješavale- mislim da bi mod koji je otvorio onu temu isto brzo 'letio' kao i član koji je napravio onakvo sranje. Ne želim sad popovati ili govoriti kako da radite to što radite, niti želim ikoga na ikoji način ocrnjivati, i ima još manje veze s tim što sam ja (bio, odn. još uvjek jesam) dobar sa Željonarom.

To je čisto osobno opažanje- jer si moram još dobro razmisliti hoću li nastaviti postati ovdje ili ću se zahvaliti i reći ...
nadamo se da nećeš to reći .. bura je gotova, vraća se sve na staro.
bilo je i previše gluposti ovih dana.
silence je offline  
Star 08-06-07, 22:50   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke

jde nemoj to radit ....
Fearless Mastermind je offline  
Star 08-06-07, 22:54   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Evo mene zanima nešto više teoretski jer mislim da se u praksi neće dogoditi, ali eto nikad se ne zna.

Kod mene u kući su tri računala, tri različita korisnika na istoj IP adresi.
Trenutno sam jedini ja registriran na ovom forumu.

Što biste poduzeli ukoliko bi se registrirao moj sin ili, ne daj Bože, supruga, jer ja ne želim da oni koriste moj accaunt, a vjerovatno ni oni ?

Po ovome ispada da bismo dobili po kile banana.

Ista je situacija ako više korisnika koristi isto računalo.

Možda takvu registraciju treba posebno najaviti ili nešto drugo?
Star 08-06-07, 22:55   #27 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Evo mene zanima nešto više teoretski jer mislim da se u praksi neće dogoditi, ali eto nikad se ne zna.

Kod mene u kući su tri računala, tri različita korisnika na istoj IP adresi.
Trenutno sam jedini ja registriran na ovom forumu.

Što biste poduzeli ukoliko bi se registrirao moj sin ili, ne daj Bože, supruga, jer ja ne želim da oni koriste moj accaunt, a vjerovatno ni oni ?

Po ovome ispada da bismo dobili po kile banana.

Ista je situacija ako više korisnika koristi isto računalo.

Možda takvu registraciju treba posebno najaviti ili nešto drugo?
imaš Maslowa, ženu, sina i kćer ... prek iste IP adrese ...
znači, sve se može ...
silence je offline  
Star 08-06-07, 22:58   #28 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,839
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E ovako.

Pošto ste se dečki previše raspištoljili i počeli pisati svašta nešto što je poluvezano ili nije uopće vezano uz temu- JA odlučujem da se ova tema zatvara.

Hvala na sudjelovanju!

Pusica
Zatvorena Tema
Tagovi: banovi, nedavni, topici, zatvoreni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114