| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Nedavni banovi i zatvoreni topici u Croportal.net forumu; Aj kad več toliko bannate dajte i meni ban na 5 dana,da budem samo spectator!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Ajde da ne bacim ovaj post u smeće, pisao sam ga u onoj temi, ali je u međuvremenu maknuta... Ako hoćeš da budem iskren (a to je rijetko najpametnije rješenje)- to što se događa između bananih članova i modova/admina je žalosna stvar, ali to je vaša stvar. Ono što me osobno smeta je da modovi rješavaju stvar javnom hajkom i linčom, nabacuju se pogrdama i sl. Bio sam na forumima gdje su bila puno gora sranja, pa su se stvari puno drugačije rješavale- mislim da bi mod koji je otvorio onu temu isto brzo 'letio' kao i član koji je napravio onakvo sranje. Ne želim sad popovati ili govoriti kako da radite to što radite, niti želim ikoga na ikoji način ocrnjivati, i ima još manje veze s tim što sam ja (bio, odn. još uvjek jesam) dobar sa Željonarom. To je čisto osobno opažanje- jer si moram još dobro razmisliti hoću li nastaviti postati ovdje ili ću se zahvaliti i reći ...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| |
| | #24 (permalink) | |
| Banned | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
bilo je i previše gluposti ovih dana. | |
| |
| | #25 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
| |
| |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Evo mene zanima nešto više teoretski jer mislim da se u praksi neće dogoditi, ali eto nikad se ne zna. Kod mene u kući su tri računala, tri različita korisnika na istoj IP adresi. Trenutno sam jedini ja registriran na ovom forumu. Što biste poduzeli ukoliko bi se registrirao moj sin ili, ne daj Bože, supruga, jer ja ne želim da oni koriste moj accaunt, a vjerovatno ni oni ? Po ovome ispada da bismo dobili po kile banana. Ista je situacija ako više korisnika koristi isto računalo. Možda takvu registraciju treba posebno najaviti ili nešto drugo? ![]()
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| |
| | #27 (permalink) | |
| Banned | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici Citat:
znači, sve se može ... | |
| |
| | #28 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,839
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nedavni banovi i zatvoreni topici E ovako. Pošto ste se dečki previše raspištoljili i počeli pisati svašta nešto što je poluvezano ili nije uopće vezano uz temu- JA odlučujem da se ova tema zatvara. Hvala na sudjelovanju! Pusica ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| |
![]() |
| Tagovi: banovi, nedavni, topici, zatvoreni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:45.

...