Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica u Croportal.net forumu; ja mislim da bi bilo bolje da se neke teme poput onoih što vam se mota po glavi,i što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-08, 14:21   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica

ja mislim da bi bilo bolje da se neke teme poput onoih što vam se mota po glavi,i što ste upravo sad napravili trebaju premjestiti u igre bez granica zato što većina ljudi tamo posta s ciljem nabijanja postova..-to i jesu igre bez granica.ljudi se najbolje upoznavaju kroz postove i neke rasprave a ne kroz jednu ili dvije riječi u tim temama.
ljudi ako vole tu temu i žele to pisati pisati će isto to i u igrama bez granica jel često su odg u tim temama samo po 1 ili 2 riječi...-znači to je samo spamanje i nabijanje postova...

otići će i meni dosta postova ako se tema premjesti ali smatram da je to jako korisno...

sad kako god vi hoćete...

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 28-09-08 u 14:25.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 14:25   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,525
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica

Ajme.. ajmo sad malo oživit i ovaj podforum pa otvarati nove teme za svaku sitnicu, može i muzičke želje.

To je već i napravljeno, ali da bi se spriječilo da baš svaka tema ode u igre bez granica mogli bi se neki i suzdržati malo, zar ne?
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 14:27   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
mogli bi se neki i suzdržati malo, zar ne?
slažem se
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 14:28   #4 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

slažem se sa prijedlogom..

ali mogla si to predložiti u temi "Prijedlozi" , a ne zbog toga otvarati novu temu bzvz...
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 14:39   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 18
Poruka: 1,116
Grof Vuger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Grof Vuger Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Grof Vuger

tipa akcija..
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 15:02   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
slažem se

Žao mi je sto je tema ''posveti pjesmu...'' zavrsila u igrama, jer ce se sad dodatno zasrat tamo...

I vec kada se prebacivalo u ''igre'', nije mi jasno kako su ove opstale u ''Upoznavanju''...

http://www.croportal.net/forum/upozn...p-power-32118/

http://www.croportal.net/forum/upozn...s-listi-32585/

http://www.croportal.net/forum/upozn...-postova-9650/

Do slušanja
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 15:10   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,031
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Meni nije jasno zasto su dobar dan, jutro, vecer i odoh spavat izvan...
Star 28-09-08, 15:16   #8 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

da, to posveti pjesmu mi nije jasno zašto je išlo u igre, gggiga je dobro primijetio..

a ono "kako se osjećate danas?" je ostalo u upoznavanjima i druženjima
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 15:16   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Eo na!
Kud me izbaciše iz kluba petiljada sad će mi gggigac uzet još 100%va!?

Moram pazit di ću spamat.
------------------------------------------------------------------------

Stvarno ima svokakvih tema i "tema".

Ne samo baciti u igre već dati posla i Gradskoj čistoći.

Treba napraviti reda jer stvarno se stvari otimaju kontroli.
Odgovori sa citatom
Star 28-09-08, 15:29   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

pa onda bi trebalo skoro sve teme iz upoznavanja prebacit u igre jer su sve na isti kalup
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114