| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica u Croportal.net forumu; ja mislim da bi bilo bolje da se neke teme poput onoih što vam se mota po glavi,i što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica ja mislim da bi bilo bolje da se neke teme poput onoih što vam se mota po glavi,i što ste upravo sad napravili trebaju premjestiti u igre bez granica zato što većina ljudi tamo posta s ciljem nabijanja postova..-to i jesu igre bez granica.ljudi se najbolje upoznavaju kroz postove i neke rasprave a ne kroz jednu ili dvije riječi u tim temama. ljudi ako vole tu temu i žele to pisati pisati će isto to i u igrama bez granica jel često su odg u tim temama samo po 1 ili 2 riječi...-znači to je samo spamanje i nabijanje postova... otići će i meni dosta postova ako se tema premjesti ali smatram da je to jako korisno... sad kako god vi hoćete... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 28-09-08 u 14:25. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Ajme.. ajmo sad malo oživit i ovaj podforum pa otvarati nove teme za svaku sitnicu, može i muzičke želje. To je već i napravljeno, ali da bi se spriječilo da baš svaka tema ode u igre bez granica mogli bi se neki i suzdržati malo, zar ne?
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica tipa akcija..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica ![]() Žao mi je sto je tema ''posveti pjesmu...'' zavrsila u igrama, jer ce se sad dodatno zasrat tamo... I vec kada se prebacivalo u ''igre'', nije mi jasno kako su ove opstale u ''Upoznavanju''... http://www.croportal.net/forum/upozn...p-power-32118/ http://www.croportal.net/forum/upozn...s-listi-32585/ http://www.croportal.net/forum/upozn...-postova-9650/ Do slušanja ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Eo na! Kud me izbaciše iz kluba petiljada sad će mi gggigac uzet još 100%va!? Moram pazit di ću spamat. ------------------------------------------------------------------------ Stvarno ima svokakvih tema i "tema". Ne samo baciti u igre već dati posla i Gradskoj čistoći. Treba napraviti reda jer stvarno se stvari otimaju kontroli.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica pa onda bi trebalo skoro sve teme iz upoznavanja prebacit u igre jer su sve na isti kalup
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...