| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica u Croportal.net forumu; pa i nisu baš, treba prebaciti samo one teme u kojima se nabraja samo iste stvari svaki dan ponovno, gdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica na prvoj stranici upoznavanja je odokativno 10-15 tema koje nisu nabrajanje
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
Citat:
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| | |
| | #14 (permalink) | ||||
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
Citat:
Citat:
u te teme svi idu radi nabijanja postova i ne vjerujem ni da neko čita tuđe,čita jednino od osobe koja ga zanima al ne baš od svih Citat:
one teme koje su za spamanej sam i otvorila u igrama bez granica. ili teme u kojima se ne može normalno pričati tipa "posveti sliku forumašu" "predloži pjesmu" "šta vam se ne sviđa kod osobe iznad" Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 28-09-08 u 16:23. | ||||
| | |
| | #15 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
![]() prebačeno ![]() treba ti će vremena da se pročešljaju i ostale teme ali će se sigurno još neke prebaciti. posveti pjesmu i posveti sliku je u biti igra koja ne služi za upoznavanje forumaša pa su zbog toga prebačen u igre bez granica neukrotiva: tema "koliko dugo sereš" je zaista tema koja služi za upoznavanje forumaša?
__________________ | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Vi ste ko neki štreberi majke mi moje Dobro, neke teme su prebačene, ali ne možemo ih sve prebaciti, i kao što sam već rekla malo se suzdržite od offtopica i postanja gluposti. Ali uostalom "nabijanje" postova se i ne može u potpunosti spriječiti.. I ako nekome taj jebeni broj postova toliko znači šta mu ja mogu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica a da jednostavno ukinemo brojanje postova i riješimo se brige
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica fbs- tu sam temu otvorila iskreno iz šale,taj dan mi je bio takav da se samo zezam i eto otvorila sam neku šaljivu temu da se malo našalim sa svima.. i baš me zanimalo jel ima ljudi koji dugo kake ![]() a nisam ja baš normalna,hhahaha,ali jebiga samo sam se tjela šaliti =) malo razbit monotoniju. ali stvarno te spamerske teme prebacite jel uskoro će svi živi imat po ne znam ni ja koliko tisuća postova samo radi tih tema. istina,izgubit ću i ja postova ali nema veze... @daizda a ako se ukine brojanje postova akko će se povećavati rep power?! onda bi se i rep trebo ukinuti... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica što se mene tiče može, ali mislim da spam i offtopic neće nestat ako se postovi prestanu brojat
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.