| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica u Croportal.net forumu; pa neće nestati i bit će čudno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica A da se jednostavno svi opustimo i prestanemo opterećivati time i lijepo se zajebavamo i zabavljamo.... ne? a dobro ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica može se i rep maknuti što se mene tiče, otišlo bi pola spamera i rep ovisnika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
može? daidza: dobar prijedlog
__________________ | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
![]() neki su na forumu samo radi broja postova i repe...hrane se time... @wamp dobro kažeš =) eto ja sam dala svoj prijedlog,nemojte ništa zamjeriti ![]() @fbs ako mi daš ban ja više neću ni jedan post nikad napisat... ![]() pa ti slobodno daj ako želiš | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica @wamp: pa tako je wamp...ljudi tu brinu oko toga kako će svi imat tisuće postova i da li će se zemlja presta okretat ako nestanu rep bodovi... ajmo pisat(al ne spamat ), uživat, zafrkavat se, smijat, a za ove spamere i ostale će se modovi pobrinut kao i uvijekneukrotiva fbs je mislio da ne možeš na forumu radit stvari kako ti se taj dan prohtije, pa je zato to napisao, kužiš? ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." Zadnji Uredio pajo-patakRi : 28-09-08 u 16:40. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| praskaton | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica sad kad sam malo bolje pogledao u biti ovi podforumi igre i druženja imaju više manje iste teme teško je sad to razgraničavati i prebacivati, bezveze se kompliciralo s tim trebalo je bit sve u jednom podforumu i bok, jebeš broj koliko netko ima postova gdje se broje gdje ne i sl pizdarije kao da to o nečem ovdje govori.. pričajmo, zajebavajmo se,raspravljajmo se, postajmo slike ( ) i uživajmo relax ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

), uživat, zafrkavat se, smijat, a za ove spamere i ostale će se modovi pobrinut kao i uvijek

)