| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: Adolon što se promijenilo...došla je nova ekipica...koja ima puno više vremena...i volje...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |||||
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
![]() jao,pa sve više i više ljudi pišu istinu ![]() oduševljena sam Citat:
također neki i ne pišu u igre bez granica zato što se postovi ne broje->kao da je bitan broj,bitna je kvaliteta. što se tiče repe,baš me briga oće se ukinuti ili neće... neke ljude rep jednostavno hrani...i misle da je rep najvažniji na ovome forumu.... može neko imat i ne znam ni ja koliko tisuća rep bodova a da ga ljudi ne cijene a neko može imat 0 rep bodova a da ga ljudi cijene...ako me razumijete šta sam tjela reć. kad bi se rep ukinuo i brojanje postova otišlo bi 90% foruma,ja sam sigurna u to... ja osobno ne bi otišla jel meni to nije važno.... Citat:
![]() Citat:
jedino bi mi bilo jadno da npr dođem na forum a ono max 2-3 nova posta... Citat:
![]() to su i mene pitali... neki su me čak pitali kad sam ja napisala da imam 12 rep power,zašto i oni nemaju toliki nego imaju 0... i kak da si to namjeste ![]() jel to na mene misliš? ja sam ti bila rekla da ne spamaš-tj da ne offtopičariš | |||||
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| Veteran | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #43 (permalink) |
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica oduševljena sam znaš zašto? zato što mi inače svi privatno govore ovo-ono i napokon ljudi počinju i javno pisati svoje mišljenje. to mi je jako drago,obožavam iskrenost... ![]() imala sam dojam da se svi boje reći svoje mišljenje javno... znam,znam...i ja znam otić u off... nemam se šta ljutiti...ali me iritira namjerni off i kad neko uzastopno ide u off...može mi doć u moj chat pa ćemo se tamo raspravit,ne mora se svaka tema zaspamat i usrat |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Veteran | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Nisi me baš najbolje shvatila... Nisam mislio na to da drugi "iskreno" pišu ono što misle, svaka častm nek to samo rade, i ja cijenim iskrenost, nego me fascinira to što je za tebe samo istina ono što se slaže sa tvojim razmišljanjem i mišljenjem o nekim stvarima a to nemora tako uvijek biti ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Banned | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica nisi u pravu ,evo ti si mi sad napisao da i ja spamam i offtopičarim pa se slažem s tvojim mišljenjem,jel što je je znam i ja zasrat.slažem se sa svime što je zapravo i istina.i što je iskreno napisano. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Veteran | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Aj dobro... ![]() Nećemo dalje se razjašnjavat jer nije to tema ovdje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neke teme u kojima se nabijaju postovi premjestiti u igre bez granica Citat:
![]() Ne. Po datumu registracije. Da je po tome onda si ti aktivna od početka foruma.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 29-09-08 u 18:11. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:50.

meni ne bi smetalo