| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja u Croportal.net forumu; Nakon što smo ostavili krv, znoj i suze na novoj naslovnici Croportala, lijepo smo se odmorili i napunili baterije za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| a crta... Datum registracije: 03-11-07 Godina: 31
Poruka: 22
![]() ![]() | Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Nakon što smo ostavili krv, znoj i suze na novoj naslovnici Croportala, lijepo smo se odmorili i napunili baterije za novi izazov - kreiranje nove Surf naslovnice. U glavama nam je puno ideja i rješenja što, kako i zašto, no činjenica jest da je to sve besmisleno bez vas koji svakodnevno dodajete svoje surfove . Zato vas pozivamo da nam istresete dušu i kažete kako bi vaša idealna naslovnica Surfa trebala izgledati. Ograničenja nema, recite nam sve – osjećajte se kao da pišete Djedu Mrazu, samo s razlikom što smo mi stvarni i što ćemo vam ispuniti vaše (suvisle) želje. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Evo par mojih prijedloga ne odnose se direktno na surf naslovnicu, nego više na surf profil, pa evo jedna ilustracija sa opisima, i još neštoda se surfovi na forumu mogu smanjit ko ostali podforumi sa onom strelicom ? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| a crta... Datum registracije: 03-11-07 Godina: 31
Poruka: 22
![]() ![]() | Re: Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Oi ![]() Avatar na vrhu nije viška, on ti je i "vizualna" potvrda gdje se točno nalaziš. Avatar se ponavlja samo u slučaju kada se nalaziš na svojim surfovima (tvoja ilustracija), dok je kod drugih surfera i avatar drukčiji .Što se tiče pozicije bannera, ne mogu obećati neku promjenu. Novi, bolji te nadasve korisniji profili (One profile page to rule them all) su u izradi. Thx na vremenu i trudu . |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Da, vidi stvarno ono za avatar, očito sam samo na svom profilu dosad bio pa nisam ni skužio , moja greška ![]() Ono s bannerom, bi stvarno bilo dobro, ako je ikako moguće ![]() One profile page to rule them all , baš me zanima kako će izgledati.![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
![]() | Re: Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Super da imamo ove sugestije "unaprijed", jer surf profili su slijedeći na redu. Bitno je napomenuti da prijedloge i sugestije za novu naslovnicu surfa primamo do petka 11. travnja 2008. (do kada ćemo obaviti i sva potrebna laboratorijska testiranja surfera - pokusnih kunića) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-12-07
Poruka: 4
![]() | Re: Nova SURF naslovnica: lista prijedloga i želja Čudim se kako nije bilo više prijedloga. Obavezno ubacite nekakav filter za prikazivanje surfova. Recimo ako netko spama ili jednostavno ima glupe surfove, da postoji mogućnost klika na njegov username i da mi se više ne prikazuju njegovi postovi. Želimo više user friendly sajt ![]() Prvi klik bi definitvno bio na cro-moda...jer me to uopće ne zanima i ne želim to ni gledati. Postoji li mogućnost takve opcije? |
| | |
![]() |
| Tagovi: surf croportal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

ne odnose se direktno na surf naslovnicu, nego više na surf profil, pa evo jedna ilustracija sa opisima, i još nešto

, moja greška 

, baš me zanima kako će izgledati.