| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; opaa novi izgled i vratile su se reklame s strane... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled džizzzs kakva promjena...umalo me srce strefilo kad sam napravio refresh reklame sa strane, od nečega se moram živjeti hehe...zato postoji No script i Ad block hehe izgleda ok...nije više ona bijela boja što udara u oči mada i ova nebesko plava sa narandžastom kombinacijom malo živčano izgleda ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled ma dobro je nismo ko u bolnici..kak veli ono mile kekin.. Nema vise, nema vise nase birtije Tu je jos jedan vrlo vrijedan mramorni WC Gdje dva deci piva dodje ko prije krigla I nitko, nitko se ne smije Sjedim u sirokoj fotelji Ko na elekrticnoj stolici Kako da pijem kad sve se bijeli Kao u bolnici Na zidu gdje smo pisali rezultate Razularenih pijanki Sad vise slike nekog Croate Mjesto kalendara sisatih Gdje nas je brkata konobarica U plavim borosanama Strpljivo slusala Stoji mali bijeli kompjuter I isto takvo osoblje Ko mutavo mijenja pepeljare |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled ma dobar..je brijem si da je to bila beta verzija..vish da nestale reklaminjos a ne tu su smao su malo gore.. pa okej je izgled..bash onak..samo treba stavit da se bira..ona bila za ove doli sa juga..i ova default..naravno plava naravno o temi govorim |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal dizajn, novi izgled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

zakaj ja to ne vidim