| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; Ipak je moj kritika urodila plodom pa je sad desna (stupac) strana crna, lakše gledam, neman napor za oči. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled Ipak je moj kritika urodila plodom pa je sad desna (stupac) strana crna, lakše gledam, neman napor za oči. Hvala Ibortu što se složio sa mnom. Sad je daleko pdnošljivije gledati, ali nitko mi još nije odgovorio što znači logo.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled Hvala za link na igrice. Ima li kakve šanse da se vrati lista prijatelja u profil korisnika?
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi izgled Počeo sam se naginjati u lijevo od ove asimetrije ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal dizajn, novi izgled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

Ima li kakve šanse da se vrati lista prijatelja u profil korisnika?