| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; ja ne vidim reklame..sa strane sve bijelo. sviđa mi se sivi defaultni font, ili to samo crna ne mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Novi izgled ja ne vidim reklame..sa strane sve bijelo. sviđa mi se sivi defaultni font, ili to samo crna ne može doć do izražaja od pozadine? sve u svemu..dobro izgleda, treba samo malo vremena za priviknut se, ali ne bi bilo loše malo potamnit.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Novi izgled Vrlo lijepo, sviđa mi se. Naravno postoji i ALI. Zašto mi sad forum nije preko cijelog ekrana? Dakle ovako je to kod mene trenutno:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Novi izgled Citat:
Malo sam popio pa mi sve šareno. Sve je lijepo, prekrasno, divnho! Kako je malo ljudima potrebno za sreću.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled malo mi je blijeda ova plava ali naviknut ću se valjda. žao mi je ove praznine sa strane pa sam isključio adblock samo na croportalu. popizdio sam kad sam vidio koliko je uži stupac foruma. ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled definitivno treba "centrirati" forum ako su isključene reklame i ostalo za više utisaka moram doći doma pa na miru pogledati ostalo...sad nemam vremena EDIT: sad primjetih još nešto...u korisničkoj ploči gdje piše Zadnej rep primljene i broj repova ukupno...različiti su fontovi ![]() eto samo to čisto iz estetskih razloga bi mogli isti fontovi...nek veličina bude različita kao i sad a Last reputation given...možda da se prevede na hrvatski
__________________ Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-11-07 u 13:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal dizajn, novi izgled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.