Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; ja ne vidim reklame..sa strane sve bijelo. sviđa mi se sivi defaultni font, ili to samo crna ne mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 12:17   #11 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,473
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Novi izgled

ja ne vidim reklame..sa strane sve bijelo. sviđa mi se sivi defaultni font, ili to samo crna ne može doć do izražaja od pozadine?

sve u svemu..dobro izgleda, treba samo malo vremena za priviknut se, ali ne bi bilo loše malo potamnit.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:28   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,616
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Dobar je ovaj izgled...onako Dinamovski...
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:29   #13 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

nije..takve dresove ima cibalia
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:42   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Jako jako dobro.. samo još malo forum odstupa..
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:06   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,138
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Vrlo lijepo, sviđa mi se. Naravno postoji i ALI.

Zašto mi sad forum nije preko cijelog ekrana?

Dakle ovako je to kod mene trenutno:
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg npr.JPG (69.8 KB, 43 pogleda)

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:20   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,019
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

I meni je cili mali. Pari mlado od onog starog foruma.
Mozda je to zato radi ovih šta rade, pa na poslu imaju pos kase s 9 " ekranom da im bude preglednije.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:22   #17 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
I meni je cili mali

ispricavam se ali morala sam

e da, meni se svidja novi izgled
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:23   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Vrlo lijepo, sviđa mi se. Naravno postoji i ALI.

Zašto mi sad forum nije preko cijelog ekrana?

Dakle ovako je to kod mene trenutno:
Kupi manji ekran.

Malo sam popio pa mi sve šareno.

Sve je lijepo, prekrasno, divnho!

Kako je malo ljudima potrebno za sreću.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:30   #19 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

malo mi je blijeda ova plava ali naviknut ću se valjda. žao mi je ove praznine sa strane pa sam isključio adblock samo na croportalu.

popizdio sam kad sam vidio koliko je uži stupac foruma.
Star 06-11-07, 13:36   #20 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

definitivno treba "centrirati" forum ako su isključene reklame i ostalo

za više utisaka moram doći doma pa na miru pogledati ostalo...sad nemam vremena

EDIT: sad primjetih još nešto...u korisničkoj ploči gdje piše Zadnej rep primljene i broj repova ukupno...različiti su fontovi
eto samo to čisto iz estetskih razloga bi mogli isti fontovi...nek veličina bude različita kao i sad

a Last reputation given...možda da se prevede na hrvatski

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-11-07 u 13:39.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal dizajn, novi izgled

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114