Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; Meni treba proći neko vrijeme da se naviknem na novi izgled... Neznam kak je drugima al meni je forum full ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 13:38   #21 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Novi izgled

Meni treba proći neko vrijeme da se naviknem na novi izgled...

Neznam kak je drugima al meni je forum full uzak
Sad jel to zbog male rezolucije koju imam na glupom kompu na poslu (800x600) ili zato kaj imam blokirane reklame pa se ne vide neznam...al to mi se jedino ne sviđa

Clipboard01.jpg

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:41   #22 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,398
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

tebi je još uži. da, valjda je zbog rezolucije..
Star 06-11-07, 13:47   #23 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,344
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

nekako mi je prebijelo i čudno jer nije preko cijelog ekrana, a i nije baš nešto brz kao zadnjih par dana
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:50   #24 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,366
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Jebate meni je sasvim široko i dugo. onako vrlo taman
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:54   #25 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,219
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke

ispricavam se ali morala sam

e da, meni se svidja novi izgled

Nekako usko

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:15   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,145
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Maloprije sam napisao dugački odgvor i ode u bespuća virtualnog etera.

Ponovo:

Forum mi je o.k. valjda zbog 15,4 '' monitora na lapu, pa mi reklame popune višak.

Nisam zadovoljan izgledom i funkcionalnošću portala.Očekivao sam više i bolje.

Ispričavam se unaprijed ako će se netko zbog ovoga naći uvrijeđen, pišem u najboljoj namjeri.

Portal trenutno daje vijesti u jednoj nepreglednoj listi. To mi se ne čini dobrim

Treba napraviti CP naslovnicu - CP portal!

Naslovnica treba sadržavati najnovije i najvažnije vijesti svrstane u kategorije: vijesti, politika, crna kraonika, kultura, sport, vrijeme ....

S lijeve strane treba biti izbornik: vijesti iz svijeta, iz zemlje, crna kronika, zabava, sport, vrijeme ....

Najdesniji stupac treba imati linkove na npr. najposjećenije stranice, na reklame, na razne ankete, na neobavezni sadržaj ....

Ovo je nekakvo moje viđenje novog portala i bez obzira koliko je to puno posla, mislim da bi trebali ići u tom smjeru.

Hvala na razumijevanju.

P.S. Što bih ja dao da naletim na usko. Ovi gore se žale bez veze.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:45   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 233
Šef Foruma

:šta se promjenilo samo ono crno na početku al na forumu skin se nije
Šef Foruma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:56   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Dobro ljudi jesam li ja jedini kome ovo kurca ne valja?

Usko , nepregledno , a reklame sa strane ko da ti kažu - marš! ... loše brate , da se ne lažemo.

Bez uvrede bilo kome , ali ovo bi za jedan ozbiljan forum i prije 6-7 godina bilo loše.

Mislim , sve pohvale za želju i dobru namjeru , ali ovo je promjena samo promjene radi ... nikako na bolje. Od ovog je stari i bolji i funkcionalniji.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 15:16   #29 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tolian Soran

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 25
Poruka: 99
Tolian Soran se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Od ovog je stari i bolji i funkcionalniji.

Nisam ja dugo tu, ali stari forum je bio spor i preopterećen reklamama....
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 15:22   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,867
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Paaa, iskreno bilo bi mi draže da su ove reklame sa strane stavljene iznad ili ispod 'radne površine', tako da ne sužuju forum, ali eto... Od ostalih detalja, spomenuo bih da mi fali lista prijatelja u profilu i link na igrice u onom redu s linkovima gore (glupo je imati sadržaj na forumu a da je 'skriven', tj. da ga mogu naći samo oni koji znaju gdje je)...

Iako nije to neka drama- a što se mene tiče, više manje sam očekivao ovakav izgled foruma, i (osim suženog foruma) ne mogu reći da sam razočaran. Ionako je sadržaj bitniji od toga da li plava paše s narančastom, i koliko je trendy novi look.

P.S. mislim da bi trebalo pokrenuti temu o portalu, jer bi se 'feedback' poput Anthlonovog ovdje mogao pokazati vrlo korisnim. A i da se odvoji rasprava o forumo od one o portalu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal dizajn, novi izgled

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114