| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; Meni treba proći neko vrijeme da se naviknem na novi izgled... Neznam kak je drugima al meni je forum full ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: Novi izgled Meni treba proći neko vrijeme da se naviknem na novi izgled... Neznam kak je drugima al meni je forum full uzak ![]() Sad jel to zbog male rezolucije koju imam na glupom kompu na poslu (800x600) ili zato kaj imam blokirane reklame pa se ne vide neznam...al to mi se jedino ne sviđa Clipboard01.jpg
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled Jebate meni je sasvim široko i dugo. onako vrlo taman ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Novi izgled Maloprije sam napisao dugački odgvor i ode u bespuća virtualnog etera. Ponovo: Forum mi je o.k. valjda zbog 15,4 '' monitora na lapu, pa mi reklame popune višak. Nisam zadovoljan izgledom i funkcionalnošću portala.Očekivao sam više i bolje. Ispričavam se unaprijed ako će se netko zbog ovoga naći uvrijeđen, pišem u najboljoj namjeri. Portal trenutno daje vijesti u jednoj nepreglednoj listi. To mi se ne čini dobrim Treba napraviti CP naslovnicu - CP portal! Naslovnica treba sadržavati najnovije i najvažnije vijesti svrstane u kategorije: vijesti, politika, crna kraonika, kultura, sport, vrijeme .... S lijeve strane treba biti izbornik: vijesti iz svijeta, iz zemlje, crna kronika, zabava, sport, vrijeme .... Najdesniji stupac treba imati linkove na npr. najposjećenije stranice, na reklame, na razne ankete, na neobavezni sadržaj .... Ovo je nekakvo moje viđenje novog portala i bez obzira koliko je to puno posla, mislim da bi trebali ići u tom smjeru. Hvala na razumijevanju. P.S. Što bih ja dao da naletim na usko. Ovi gore se žale bez veze.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled Dobro ljudi jesam li ja jedini kome ovo kurca ne valja? Usko , nepregledno , a reklame sa strane ko da ti kažu - marš! ... loše brate , da se ne lažemo. ![]() Bez uvrede bilo kome , ali ovo bi za jedan ozbiljan forum i prije 6-7 godina bilo loše. Mislim , sve pohvale za želju i dobru namjeru , ali ovo je promjena samo promjene radi ... nikako na bolje. Od ovog je stari i bolji i funkcionalniji. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled Paaa, iskreno bilo bi mi draže da su ove reklame sa strane stavljene iznad ili ispod 'radne površine', tako da ne sužuju forum, ali eto... Od ostalih detalja, spomenuo bih da mi fali lista prijatelja u profilu i link na igrice u onom redu s linkovima gore (glupo je imati sadržaj na forumu a da je 'skriven', tj. da ga mogu naći samo oni koji znaju gdje je)... Iako nije to neka drama- a što se mene tiče, više manje sam očekivao ovakav izgled foruma, i (osim suženog foruma) ne mogu reći da sam razočaran. Ionako je sadržaj bitniji od toga da li plava paše s narančastom, i koliko je trendy novi look. P.S. mislim da bi trebalo pokrenuti temu o portalu, jer bi se 'feedback' poput Anthlonovog ovdje mogao pokazati vrlo korisnim. A i da se odvoji rasprava o forumo od one o portalu. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal dizajn, novi izgled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.