| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; e sad da li je ovo neko od naših ne znam (lako moguće)...ali svaka reklama je dobro doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled e sad da li je ovo neko od naših ne znam (lako moguće)...ali svaka reklama je dobro došla croportal.net
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 27-07-05
Poruka: 3
![]() | Re: Novi izgled Citat:
Sve navedeno oko kategorizacije je ucinjeno no možda, ipak, na prvi pogled ostalo neprimjećeno. Evo linka na Tour de Croportal koji olakšava/ubrzava upoznavanje s osnovnim funkcijama novih servisa u ovoj fazi. Evo i direktnog linka za kategorizaciju: Vijesti Surf lp k. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Novi izgled meni je los novi izgled. uopce mi se ne svida, i nije zbog reklama jer ih uopce ne vidim, nego izgled nis ne valja, boje su lose, uzak je...... naravno to je samo moje misljenje. ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| praskaton | Re: Novi izgled Joj ne sviđa mi se pretjerano, dobro je šta je sve ekstra brzo i sve, ali jednostavno me nerviraju ove reklame s desne strane i to što mi je forum preuzak. Rađe bi da su te reklame iznad kao prije, pa da je forum preko cijelog ekrana širok, ovako mi je totalno čudno. A ni skin mi nije nešto pretjerano da mi se sviđa, al to može proć, zrači elegancijom ![]() Mislim da ove reklame s desne strane definitivno odbijaju, baš su iritantne. E da, primijetio sam da je sat napokon točan. Svaka čast ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 06-11-07 u 20:35. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi izgled nekako mi je podloga presvijetla, prije mi je bila bolja malo previše “bljišći” ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Purger | Re: Novi izgled Opako mi izgleda ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Novi izgled Lako za reklame, to AdBlock rješava, nego me ubi ova bijela podloga, tuče pravo u oči, kad bi se mogla zamijeniti nekom drugom bojom, recimo svijetloljubičastom...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal dizajn, novi izgled |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.