Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Novi izgled u Croportal.net forumu; e sad da li je ovo neko od naših ne znam (lako moguće)...ali svaka reklama je dobro doš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 16:24   #41 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Novi izgled

e sad da li je ovo neko od naših ne znam (lako moguće)...ali svaka reklama je dobro došla

croportal.net
Star 06-11-07, 18:02   #42 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Tolian Soran

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 25
Poruka: 99
Tolian Soran se izdvaja iz mase

Link na obilazak croportala - -

a ja u glavnoj ulozi

_Tour de Croportal_
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:33   #43 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Ova reklama sa strane me zivcira...
Al nove boje su mi dobre...
Servant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:46   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 25
Poruka: 67
bsaric se izdvaja iz mase

Citat:
e sad da li je ovo neko od naših ne znam (lako moguće)...ali svaka reklama je dobro došla
Možda
bsaric je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:52   #45 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 27-07-05
Poruka: 3
ksoldo je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Maloprije sam napisao dugački odgvor i ode u bespuća virtualnog etera.

Ponovo:

Forum mi je o.k. valjda zbog 15,4 '' monitora na lapu, pa mi reklame popune višak.

Nisam zadovoljan izgledom i funkcionalnošću portala.Očekivao sam više i bolje.

Ispričavam se unaprijed ako će se netko zbog ovoga naći uvrijeđen, pišem u najboljoj namjeri.

Portal trenutno daje vijesti u jednoj nepreglednoj listi. To mi se ne čini dobrim

Treba napraviti CP naslovnicu - CP portal!

Naslovnica treba sadržavati najnovije i najvažnije vijesti svrstane u kategorije: vijesti, politika, crna kraonika, kultura, sport, vrijeme ....

S lijeve strane treba biti izbornik: vijesti iz svijeta, iz zemlje, crna kronika, zabava, sport, vrijeme ....

Najdesniji stupac treba imati linkove na npr. najposjećenije stranice, na reklame, na razne ankete, na neobavezni sadržaj ....

Ovo je nekakvo moje viđenje novog portala i bez obzira koliko je to puno posla, mislim da bi trebali ići u tom smjeru.

Hvala na razumijevanju.

P.S. Što bih ja dao da naletim na usko. Ovi gore se žale bez veze.
Pozdrav,
Sve navedeno oko kategorizacije je ucinjeno no možda, ipak, na prvi pogled ostalo neprimjećeno.

Evo linka na Tour de Croportal koji olakšava/ubrzava upoznavanje s osnovnim funkcijama novih servisa u ovoj fazi.

Evo i direktnog linka za kategorizaciju:
Vijesti
Surf

lp
k.
ksoldo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 18:57   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

meni je los novi izgled. uopce mi se ne svida, i nije zbog reklama jer ih uopce ne vidim, nego izgled nis ne valja, boje su lose, uzak je......
naravno to je samo moje misljenje.
Ledinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 20:33   #47 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Joj ne sviđa mi se pretjerano, dobro je šta je sve ekstra brzo i sve, ali jednostavno me nerviraju ove reklame s desne strane i to što mi je forum preuzak.

Rađe bi da su te reklame iznad kao prije, pa da je forum preko cijelog ekrana širok, ovako mi je totalno čudno.

A ni skin mi nije nešto pretjerano da mi se sviđa, al to može proć, zrači elegancijom

Mislim da ove reklame s desne strane definitivno odbijaju, baš su iritantne.

E da, primijetio sam da je sat napokon točan. Svaka čast

Zadnji Uredio Ive_ri : 06-11-07 u 20:35.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 20:49   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,608
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

nekako mi je podloga presvijetla, prije mi je bila bolja
malo previše “bljišći”
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 20:59   #49 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Opako mi izgleda

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 21:10   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
negatron je zabranio reputaciju

Lako za reklame, to AdBlock rješava, nego me ubi ova bijela podloga, tuče pravo u oči, kad bi se mogla zamijeniti nekom drugom bojom, recimo svijetloljubičastom...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal dizajn, novi izgled

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114