| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Objasnjenje reputacijskih kockica u Croportal.net forumu; Mogli bi malo ova pojašnjenja za kockice promjeniti, šta bi trebalo značiti "k-fILIP has spectacular aura about&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mogli bi malo ova pojašnjenja za kockice promjeniti, šta bi trebalo značiti "k-fILIP has spectacular aura about"?? Pa nije ovo budistički forum...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Predlažem da ostanu na engleskom... 1- Starter/Junior/Child 2- Young Member/Wannabe/ 3- Member/Regular/ 4- Silver Member/Wannabe Uploader/Respected 5- Golden Member/ Uploader/Senior Member 6- Knight/Silver Uploader/Known to all 7- Champion/Golden Uploader/ 8- Prince/Top Uploader/ 9- King/Top Member/Most Respected 10- GOD Ili da svatko s više od 5 kvadratića sam bira svoj neki osobni izraz uz njegove kvadratiće...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | koliko treba puta neko tebi dat reputaciju da bi dobio kockicu? mislim, gledam malo ima jako puno usera sa istim brojem kockica ko ja a sigurno nemamo jednak broj glasova... mislim da bi trebalo to namjestit da se prve kockice lako dobivaju a kasnije sve teze i teze...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Je, recimo za prvu više 50, drugu više 100, treću 200, četvrtu 300, petu 400, a iznad toga po dvijesto, dakle 6-600, 7-800... Eh, treba to skupiti... E i 8-1000, a onda 9-1500, 10-2000, he he he he. ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | ne, za prvu 1, za drugu 3, za trecu 10, za cetvrtu 40, za petu 100, za sestu 250.. itd... evo i ja i ti imamo 1 i obadvoje smo na "distinguished road"... meni to apsolutno nis ne znaci...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al to se onda prelako skupi, moraš računbati da ljudi na forumu provedu godine prije nego dobiju pravu reputaciju među forumašima, a to bi(po tvom) neki uploader mogao skupiti za dva mjeseca... U ovako rigoroznoj dodjeli, brijem da je 100 po kockici neki već imaju i po 6-7 kockica...
| | |
![]() |
| Tagovi: kockica, objasnjenje, reputacijskih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.