| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Opcija edit u Croportal.net forumu; Zanima me zašto je nemoguće koristiti opciju edit na vlastite postove već nakon nekoliko minuta nakon što je post ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Opcija edit Zanima me zašto je nemoguće koristiti opciju edit na vlastite postove već nakon nekoliko minuta nakon što je post objavljen? Il' je to moguće, al' eto, za moja poimanja; računalna snalaženja, tj. nesnalaženja, informatičku pismenost, tj. nepismenost i tako dalje to ne može doći do moje svijesti?! I uglavnom ukoliko doista ne postoji ( a sudeći po mom pogledu ) doista ne postoji, postoji li mogućnost da se to uvede? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Opcija edit Kaj ti 10 minuta za editiranje nije dovoljno !? Koliko bi ti ? Reci mi u čemu je fora kad bi recimo nakon 12 sati mogao još uvijek editirat poruku ili bi ti da je to neograničeno pa da možeš editirat prošlogodišnje postove ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opcija edit moglo bi se malo povećati, dosta puta mi se dogodi da tako hoću nešto editirati a tih 10min prođe samo tako..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opcija edit ni meni baš nije jasan, koji je onda smisao ovog sveg ako bi svi mijenjali svoje postove nakon par dana i sl. u čemu je fora ![]() dobro da se poveća na 15 min ili tako nešto al sad da je neograničeno mi nema smisla baš
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Opcija edit A ne znam...mislim da je 10 minuta dovoljno... Kiki odlučuje...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Opcija edit O tome smo već razgovarali u moderatorskom dijelu foruma i odlučeno je da ostane ovako kako je sad. Ako nešto zezneš u pisanju posta (gramatika, tipfeler ili nešto slično) to je dovoljno vremena da ispraviš poruku. A ako se nakon 10 min sjetiš da bi nešto još dodao slobodno napiši drugi post, makar bili jedan iza drugoga.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

Il' je to moguće, al' eto, za moja poimanja; računalna snalaženja, tj. nesnalaženja, informatičku pismenost, tj. nepismenost i tako dalje to ne može doći do moje svijesti?!
I uglavnom ukoliko doista ne postoji ( a sudeći po mom pogledu ) doista ne postoji, postoji li mogućnost da se to uvede?