Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Par primjedbi u Croportal.net forumu; Evo sad sam se regala na croportal i čim sad došla na forum mi je par stvari upalo u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 10:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 72
Cozmika se izdvaja iz mase
Thumbs down Par primjedbi

Evo sad sam se regala na croportal i čim sad došla na forum mi je par stvari upalo u oči.

1. Kopirate forum.hr
2. Ispod podforuma su neke riječi krivo napisane ili krivim početnom slovom
Cozmika je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 10:57   #2 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Par primjedbi

1. Kopirate forum.hr

daj nebudi smjeshan/na

kak treba onda forum izgledati?? daj ono... objasni..pa nije to forum neke određene tematike
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 11:32   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 25
Poruka: 67
bsaric se izdvaja iz mase

A koga forum.hr kopira? Milijun drugih foruma.
bsaric je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 13:35   #4 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Cozmika Pogledaj Poruke
Evo sad sam se regala na croportal i čim sad došla na forum mi je par stvari upalo u oči.

1. Kopirate forum.hr

Koje gluposti ti pričaš, ajde pogledaj malo par hrvatskih foruma opće tematike i par stranih, pa ćeš vidjet da su podforumi svima sličnih naziva, a kako bi se trebali zvat kad je forum opće tematike, naravno da sliče jedni drugima.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:14   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 72
Cozmika se izdvaja iz mase

Daj pogledaj od foruma.hr i on ovoga foruma prva 2 podforuma, molim te
Cozmika je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:16   #6 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Totalno smiješna primjedba...
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:17   #7 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,598
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:

1. Kopirate forum.hr
kak si ti cool
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:21   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:

1. Kopirate forum.hr
1. Nisi ni prva ni zadnja koja će to primjetiti... i auti imaju 4 kotača što mnogi primjećuju, al ono bitno je u sadržaju, a ne u formi, pa probaj prije prigovaranja bacit oko na sadržaj, pa ćeš vidjeti da je princip komunikacije ponešto drugačiji, a ako se potrudiš složiti vrlo originalan i funkcionalan ustroj foruma, koji će biti intuitivan koliko i praktičan, samo postaj ideu ovdje, ja sam siguran da će Administrator uvažiti primjerdbe, kao što je moje uvažio prije cca 3 godine kad je ovo složeno ovako kako i sad izgleda.

2. Kao što rekoh, ovo je potpno opušten forum bez pretenzija da postane gramatička ishodnica hrvatskih foruma ili nešto slično, zadovoljavamo se kvalitetnim sadržajem i ne opterećujemo nepotrebno formom sve dok je ona funkcionalna.
Ipak ja mislim da admin ima želju da svi korisnici budu zadovoljni ovdje, pa ako točno napišeš što treba prepraviti u što siguran sam da će uvažiti primjerdbu kako bi te učinio zadovoljnijom.

Zadnji Uredio _Aris_ : 10-11-07 u 15:24.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:35   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
1. Nisi ni prva ni zadnja koja će to primjetiti... i auti imaju 4 kotača što mnogi primjećuju, al ono bitno je u sadržaju, a ne u formi, pa probaj prije prigovaranja bacit oko na sadržaj, pa ćeš vidjeti da je princip komunikacije ponešto drugačiji, a ako se potrudiš složiti vrlo originalan i funkcionalan ustroj foruma, koji će biti intuitivan koliko i praktičan, samo postaj ideu ovdje, ja sam siguran da će Administrator uvažiti primjerdbe, kao što je moje uvažio prije cca 3 godine kad je ovo složeno ovako kako i sad izgleda.

2. Kao što rekoh, ovo je potpno opušten forum bez pretenzija da postane gramatička ishodnica hrvatskih foruma ili nešto slično, zadovoljavamo se kvalitetnim sadržajem i ne opterećujemo nepotrebno formom sve dok je ona funkcionalna.
Ipak ja mislim da admin ima želju da svi korisnici budu zadovoljni ovdje, pa ako točno napišeš što treba prepraviti u što siguran sam da će uvažiti primjerdbu kako bi te učinio zadovoljnijom.
u jebote Aris kako si ti pametan
da te nisam vidio rekao bi da si nerd

svaka čast za post ... repica
Star 10-11-07, 15:43   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

rep+ ARIS

pametan dečko jako
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: primjedbe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114