| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Par primjedbi u Croportal.net forumu; Evo sad sam se regala na croportal i čim sad došla na forum mi je par stvari upalo u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Par primjedbi 1. Kopirate forum.hr daj nebudi smjeshan/na kak treba onda forum izgledati?? daj ono... objasni..pa nije to forum neke određene tematike
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| MrCina | Re: Par primjedbi Citat:
![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par primjedbi Citat:
2. Kao što rekoh, ovo je potpno opušten forum bez pretenzija da postane gramatička ishodnica hrvatskih foruma ili nešto slično, zadovoljavamo se kvalitetnim sadržajem i ne opterećujemo nepotrebno formom sve dok je ona funkcionalna. Ipak ja mislim da admin ima želju da svi korisnici budu zadovoljni ovdje, pa ako točno napišeš što treba prepraviti u što siguran sam da će uvažiti primjerdbu kako bi te učinio zadovoljnijom. Zadnji Uredio _Aris_ : 10-11-07 u 15:24. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par primjedbi Citat:
![]() da te nisam vidio rekao bi da si nerd ![]() svaka čast za post ... repica ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: primjedbe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.

Milijun drugih foruma.