| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste u Croportal.net forumu; Dakle, to stoji tako već skoro godinu dana, bilo je obećavano da će se napravit, ali ništa... I da, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Daydreamer | Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste Dakle, to stoji tako već skoro godinu dana, bilo je obećavano da će se napravit, ali ništa... I da, znam za ono "Brzi linkovi - Otvori listu prijatelja"... Ako nekoga iritira isto ko i mene, slobodno se može potpisat... ![]() Valjda će se postić nešto... ![]() 01. Servant |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste kako volim svuda biti evo i mene tu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste 1. Servant 2. Iron_Man 3. Arylin 4. daidza 5. xarfaxus 6. mmrki moram i ja ![]()
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste 1. Servant 2. Iron_Man 3. Arylin 4. daidza 5. xarfaxus 6. mmrki 7. eva
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste 1. Servant 2. Iron_Man 3. Arylin 4. daidza 5. xarfaxus 6. mmrki 7. eva 8. irm
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| wayward | Re: Peticija za omogućivanje pregleda više od 1 stranice Friends liste ko što rekne dajđa, moderno je bit posvuduša pa eto i mene, maknio sam iz liste hrpu ljudi zbog toga 1. Servant 2. Iron_Man 3. Arylin 4. daidza 5. xarfaxus 6. mmrki 7. eva 8. irm 9.ja 10. i ja
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.