| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi peticija za ukidanjem banna neukrotivoj u Croportal.net forumu; želimo da se ukine ovaj bann zauvjek neukrotivoj, može njoj biti bann i na mjesec dana ali zbog njezinog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | peticija za ukidanjem banna neukrotivoj želimo da se ukine ovaj bann zauvjek neukrotivoj, može njoj biti bann i na mjesec dana ali zbog njezinog ugleda na forumu i još više zbog toga jer je jedna od najboljih forumašica koja ne piše bezveze svakojake gluposti... da ne filozofiram previše, dakle tražmo da se ukine bann zauvjek i da se ta kazna smanji 1.fernando torres
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| |
| | #4 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: peticija za ukidanjem banna neukrotivoj ![]() Nemojte tako, cura uči pravopis doma, a vi je odvlačite ![]() da, da, ovo nije bilo lijepo od mene... da, da... eeee, dorina, dorina, nikad pamet sabrat (kako bi rekla moja majka)
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| |
| | #7 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,048
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: peticija za ukidanjem banna neukrotivoj Zamolila bi moderatora da se ovaj gore offtopic obriše jer stvara nepreglednost i odvlači od teme. Ni ja ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| |
| | #8 (permalink) | ||
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: peticija za ukidanjem banna neukrotivoj Citat:
to nije bilo lijepo od tebe šalaCitat:
ahahahahhaah ![]() btw, ja sam protiv peticije
__________________ Genius has side effects. | ||
| |
![]() |
| Tagovi: bann, neukrotiva, peticija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.