Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi peticija za ukidanjem banna neukrotivoj u Croportal.net forumu; želimo da se ukine ovaj bann zauvjek neukrotivoj, može njoj biti bann i na mjesec dana ali zbog njezinog ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 15-10-08, 19:11   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika fernando torres

Datum registracije: 08-06-08
Godina: 18
Poruka: 2,022
fernando torres se izdvaja iz masefernando torres se izdvaja iz masefernando torres se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku fernando torres Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fernando torres
peticija za ukidanjem banna neukrotivoj

želimo da se ukine ovaj bann zauvjek neukrotivoj, može njoj biti bann i na mjesec dana ali zbog njezinog ugleda na forumu i još više zbog toga jer je jedna od najboljih forumašica koja ne piše bezveze svakojake gluposti...
da ne filozofiram previše, dakle tražmo da se ukine bann zauvjek i da se ta kazna smanji

1.fernando torres
neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo
fernando torres je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-10-08, 19:12   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,031
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: peticija za ukidanjem banna neukrotivoj

1.fernando torres
2. Purger
Star 15-10-08, 19:13   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

1.fernando torres
2. Purger
3. Lamborghini
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-10-08, 19:21   #4 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nemojte tako, cura uči pravopis doma, a vi je odvlačite

da, da, ovo nije bilo lijepo od mene... da, da... eeee, dorina, dorina, nikad pamet sabrat (kako bi rekla moja majka)
Star 15-10-08, 19:26   #5 (permalink)
Banned

lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Zamolio bi moderatora da se ovaj gore offtopic obriše jer stvara nepreglednost i odvlači od teme.
lamborghini je offline  
Star 15-10-08, 19:28   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Zamolio bi moderatora da se ovaj gore offtopic obriše jer stvara nepreglednost i odvlači od teme.

OnT: Ja vas stvarno ne razumijem
gggiga je offline  
Star 15-10-08, 19:30   #7 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,048
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zamolila bi moderatora da se ovaj gore offtopic obriše jer stvara nepreglednost i odvlači od teme.

Ni ja
Star 15-10-08, 19:31   #8 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 801
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Nemojte tako, cura uči pravopis doma, a vi je odvlačite

da, da, ovo nije bilo lijepo od mene... da, da... eeee, dorina, dorina, nikad pamet sabrat (kako bi rekla moja majka)

to nije bilo lijepo od tebe šala

Citat:
Pravi autor: fernando torres Pogledaj Poruke
želimo da se ukine ovaj bann zauvjek neukrotivoj, može njoj biti bann i na mjesec dana ali zbog njezinog ugleda na forumu i još više zbog toga jer je jedna od najboljih forumašica koja ne piše bezveze svakojake gluposti...
da ne filozofiram previše, dakle tražmo da se ukine bann zauvjek i da se ta kazna smanji

ahahahahhaah

btw, ja sam protiv peticije
Star 15-10-08, 19:31   #9 (permalink)
Banned

Ovako sad kad malo češče pratim forum, vidim da jedino ko stvara offtopic su moderatori i vip članovi.
Zanimljivo...
lamborghini je offline  
Star 15-10-08, 19:33   #10 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,801
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

a zasto je pobrala bananu?
Zatvorena Tema
Tagovi: bann, neukrotiva, peticija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114