| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Photoshop forum u Croportal.net forumu; ja sam otvorio topic vezano za to da bi pola sadrzaja sa foruma trebalo bit na siteu.. normalno da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Photoshop forum Malo pojasni što točno hoćeš napravit, ne kužim te...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Photoshop forum Ako je ovo što Silence misli da je onda evo prigodni tutorijal... Tutorijali.Net - Photoshop Kad si izrezo dio slike samo baciš to što imaš na sliku na plaži i evo te Copacabani ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Photoshop forum Pa to ti je ovaj tutorijal što sam ti dao... Pogledaj moj prošli post...
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Photoshop forum no problem ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-12-06 Lokacija: koprivnica Godina: 53
Poruka: 4
![]() | Re: Photoshop forum Napravio sam kako piše tamo,ali kad fotku snimim u My Pictures i kad je hoću s nekim drugim programom ubaciti u nešto onda je ona opet na bijeloj podlozi.Može li se napraviti da jednostavno nema nikakve podloge i da tu fotku mogu bez problema kasnije staviti bilo gdje bez bijele podloge ? |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, photoshop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Forum: "Teme za smeće" | Kristijan | Obavijesti Administratora | 0 | 19-11-05 15:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:44.