| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Photoshop forum u Croportal.net forumu; Pozdrav ekipi! Konacno se nazire rjesenje mojim mukama. Mucim se s Photoshopom vec neko vrijeme. Molim vas da mi netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-07 Godina: 37
Poruka: 2
![]() | Pozdrav ekipi! Konacno se nazire rjesenje mojim mukama. Mucim se s Photoshopom vec neko vrijeme. Molim vas da mi netko pomogne kako da popravim jednu staru sliku. Imam dio fotke koja je u redu i dio koji je od starosti ostecen. Oba dijela su u istoj boji pa me zanima kako da onaj dio sa dobrom bojom "zalijepim" na dio koji je ostecen.Unaprijed zahvalna! Zadnji Uredio astrid2003 : 16-11-07 u 12:09. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Photoshop forum
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, photoshop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Forum: "Teme za smeće" | Kristijan | Obavijesti Administratora | 0 | 19-11-05 15:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

Konacno se nazire rjesenje mojim mukama. Mucim se s Photoshopom vec neko vrijeme. Molim vas da mi netko pomogne kako da popravim jednu staru sliku. Imam dio fotke koja je u redu i dio koji je od starosti ostecen. Oba dijela su u istoj boji pa me zanima kako da onaj dio sa dobrom bojom "zalijepim" na dio koji je ostecen.