| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi PITANJE ADMINISTRATORU u Croportal.net forumu; MOLIM ADMINISTRATORA DA MI ODGOVORI ZAŠTO SAM BIO ISKLJUČEN SA CROPORTALA MJESEC DANA. NISAM NIKOGA VRIJEĐAO PO NIKAKVOJ OSNOVI ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-07-08 Lokacija: Krnjak Godina: 41
Poruka: 22
![]() | PITANJE ADMINISTRATORU MOLIM ADMINISTRATORA DA MI ODGOVORI ZAŠTO SAM BIO ISKLJUČEN SA CROPORTALA MJESEC DANA. NISAM NIKOGA VRIJEĐAO PO NIKAKVOJ OSNOVI NITI SAM PISAO PROSTE STVARI. SRAMOTA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio Joks : 29-09-08 u 20:45. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ADMINISTRATORU Možda nisi čitao pravila foruma, pa si napravio nešto što ni ne znaš da je protiv pravila. Npr. pisao ogromnim crvenim slovima, sa uključenim caps lockom ili nešto slično... npr. postao potpuno nepovezan sadržaj na topike kojima taj sadržaj nije tema... to je otprilike ko kad u tramvaju imaš čovjeka koji sam sa sobom na glas vodi dijalog o društveno-kulturološkom utjecaju druga Tita na južnu Hrvatsku - ljudi ga smatraju čudnim... a tebe je očito netko htio upozoriti da to što radiš nije smisao foruma...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: PITANJE ADMINISTRATORU ne znam što je bilo prvi put ali vidim zašto bi mogao opet dobiti ban smanji doživljaj, vidi kiki čitati i normalna slova
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ADMINISTRATORU nakon što čovjek pročita tvojih 10 poruka vidi se da si prekršio nekoliko pravila koja ti uopće nisi pročitao
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ADMINISTRATORU to je opća kultura pisanja...pročitaj pravila i kad pišeš u nekoj temi provjeri naslov teme pa onda piši...ne možeš npr. u temi o nogometu pisat o cijeni kave u parizu
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ADMINISTRATORU Zakačio se sa Neukrotivom i popizdio pa joj izdijelio sve pičke materine....... Dječje igre.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ADMINISTRATORU rekao je da josip katalenić nije ostavio nikakav utjecaj na razvoj hrvatske estrade... a šta te briga vratit će se za koji dan pa ga pitaj... Zadnji Uredio Adolon : 29-09-08 u 20:47. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.