Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pitanje - brisanje postova u Croportal.net forumu; Evo, obraćam vam se ovdje, i pitam za koju pičku materinu su brisani oni postovi?...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 18-09-05, 23:47   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,865
Silver je zabranio reputaciju
Pitanje - brisanje postova

Evo, obraćam vam se ovdje, i pitam za koju pičku materinu su brisani oni postovi?
Star 18-09-05, 23:50   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Pitanje - brisanje postova

problem sa bazom, obrisana su dva posta kaj se brineš
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-09-05, 23:51   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase

prva stvar, obrati paznju kako pises jer znas sta ce bit u protivnom

obrisano je iz razloga sto sam sredjivao forum i zaboravio podesit opciju da gosti nesmiju postat, slucajno je neki gost postao i to je pobrisano zajedno za nasljednim porukama...
Cyrus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 18-09-05, 23:51   #4 (permalink)
prof. Foruma

Ma ništa nego mi ide na kurac to šta mi Cyrus baca spike tipa ''obrati nam se tamo i tamo'', ko da ste državna institucija.
Star 18-09-05, 23:54   #5 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
silver18 je napisao:
Ma ništa nego mi ide na kurac to šta mi Cyrus baca spike tipa ''obrati nam se tamo i tamo'', ko da ste državna institucija.
ma nije zbog toga, već da sve bude lijepo i pregledno, i podržavam ga, jer treba biti tako i treba biti nekoga reda, da nema cyrusa na šta bi to ličilo
Kristijan je offline  
Star 18-09-05, 23:55   #6 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Kristijan je napisao:
Citat:
silver18 je napisao:
ma nije zbog toga, već da sve bude lijepo i pregledno, i podržavam ga, jer treba biti tako i treba biti nekoga reda, da nema cyrusa na šta bi to ličilo
Mogo bi on to manje bahato, a ne ovako
Star 18-09-05, 23:56   #7 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase

silver18

Izvadak iz Pravilnika Foruma:

[CUT]

* Poruke šaljite u odgovarajuce forume! Poruke poslane u pogrešne forume ce biti premještene ili obrisane.
NAPOMENA:

1. Svako odlaženje u offtopic, tj. pricanje ne vezano uz temu topica, biti ce zajedno sa cijelom temom prebaceno u Croportal.net Caffe , gdje ce se moci nastaviti offtopic prica!!!
[CUT]

Pravilnik Foruma

Tvoji postovi na ovoj TEMI nisu bili u skladu sa pravilima...

Sto ti nije jasno?
Cyrus je offline  
Star 19-09-05, 00:01   #8 (permalink)
prof. Foruma

Ma čekaj jesi ti malo lud ili šta? Pitao sam zašto nema postova na temi u kojoj su bili, i ti meni da ti se obratim tamo i tamo.
Čekaj, pa nisam ti ja tu neki kreten koji je došao skidat poriće jeboga bog.
Daj onda reci normalno.
Star 19-09-05, 00:06   #9 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase

Dakle jasno ti je. Drago mi je cuti.
Drugi put cu ti njeznije pokusat rec
p.s. nasmijao bih se sam sebi da sam napisao: Oprosti na smetnji silver18, dali bi ti bilo tesko pitat takva i slicna pitanja na jednom drugom dijelu foruma, ali stvarno ako nije nikakav problem, jer nezelim vas uznemiravat i stvarat vam cireve za zelucu. Evo jos jednom se ispricavam. Ljubim ruke!

Ne uzimaj k srcu takve stvari...poslusaj sta ti se reklo i amen. Ako mislis da je nekakva nepravda izvrsena nad tobom, pisi brate, kritiziraj, objasnit cu ti sta te god zanima.
Cyrus je offline  
Star 19-09-05, 00:08   #10 (permalink)
Administrator

i ko će kome dati guze
Kristijan je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: brisanje, pitanje, postova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114