| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pitanje - brisanje postova u Croportal.net forumu; Evo, obraćam vam se ovdje, i pitam za koju pičku materinu su brisani oni postovi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova prva stvar, obrati paznju kako pises jer znas sta ce bit u protivnom obrisano je iz razloga sto sam sredjivao forum i zaboravio podesit opciju da gosti nesmiju postat, slucajno je neki gost postao i to je pobrisano zajedno za nasljednim porukama... |
| |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova Ma ništa nego mi ide na kurac to šta mi Cyrus baca spike tipa ''obrati nam se tamo i tamo'', ko da ste državna institucija.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: Pitanje - brisanje postova Citat:
| |
| |
| | #6 (permalink) | ||
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova silver18 Izvadak iz Pravilnika Foruma: [CUT] * Poruke šaljite u odgovarajuce forume! Poruke poslane u pogrešne forume ce biti premještene ili obrisane. NAPOMENA: 1. Svako odlaženje u offtopic, tj. pricanje ne vezano uz temu topica, biti ce zajedno sa cijelom temom prebaceno u Croportal.net Caffe , gdje ce se moci nastaviti offtopic prica!!! [CUT] Pravilnik Foruma Tvoji postovi na ovoj TEMI nisu bili u skladu sa pravilima... Sto ti nije jasno? |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova Ma čekaj jesi ti malo lud ili šta? Pitao sam zašto nema postova na temi u kojoj su bili, i ti meni da ti se obratim tamo i tamo. Čekaj, pa nisam ti ja tu neki kreten koji je došao skidat poriće jeboga bog. Daj onda reci normalno.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Pitanje - brisanje postova Dakle jasno ti je. Drago mi je cuti. Drugi put cu ti njeznije pokusat rec ![]() p.s. nasmijao bih se sam sebi da sam napisao: Oprosti na smetnji silver18, dali bi ti bilo tesko pitat takva i slicna pitanja na jednom drugom dijelu foruma, ali stvarno ako nije nikakav problem, jer nezelim vas uznemiravat i stvarat vam cireve za zelucu. Evo jos jednom se ispricavam. Ljubim ruke! ![]() Ne uzimaj k srcu takve stvari...poslusaj sta ti se reklo i amen. Ako mislis da je nekakva nepravda izvrsena nad tobom, pisi brate, kritiziraj, objasnit cu ti sta te god zanima. |
| |
![]() |
| Tagovi: brisanje, pitanje, postova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:43.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje