| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pitanje za Admina u Croportal.net forumu; Dakle ovako: neznam gdje bi to pitao i da li postoji vec slicno pitanje i odgovor na to ,ali mene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pitanje za Admina Dakle ovako: neznam gdje bi to pitao i da li postoji vec slicno pitanje i odgovor na to ,ali mene zanima...:cemu sluze reputacijski bodovi koje mi dajemo jedni drugima, ja npr imam 100 i nesto bodova za sad i nemam pojma sta ce mi i sta mogu sa njima, predpostavljam da ne mogu nista. I koja je razlika u statusima forumasa, Regularni forumas,Uvazeni forumas ili V.I.P odnedavno. Sta moze npr Uvazeni forumas u odnosu na mene Regularnog forumasa? Nadam se da nisam zakomplicirao pitanje i da se kuzi sta hocu pitati !
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admin Ništa... zanemari reputaciju jer nije nikakvo mjerilo jer svi daju svima za bezveze... možeš jedino vidit slidera i još par njih sa pravom reputacijom zato što su puno toga pridonjeli... a ovo regularni bla bla... to je kolko imaš postova... isti su samo rang po postovima... V.I.P članovi... hm... ne znam zašto je to kiki uveo jer stvarno nemaju nikakve povlastice više od vas...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za Admin Citat:
![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za Admina evo moga prijedloga: neka se ukinu reputacije i neka se svim vip clanovima, uvazenim forumasima i "profesorima foruma" lijepo vrati status regularnih forumaša pa se duboko nadam da ce svi onda biti sretni & zadovoljni...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Pitanje za Admina Citat:
Što se tiče funkcije rep+, mislim da bi u budućnosti mogli dobiti svoju pravu ulogu, kad na forumu bude jako puno članova (oko 10000), a do tad neke budu u statusu mirovanja... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina Citat:
Totalno krivo... što nas je više to su reputacije sve beznačajnije jer je opći kaos, daje se za gluposti...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina Citat:
jadno totalno, uopće nema neki smisao ta reputacija... bolje da se zove količina sex uploada i linkova i onda da se to povećava... a ne ovak...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
![]() |
| Tagovi: admina, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:13.

jadno totalno, uopće nema neki smisao ta reputacija... bolje da se zove količina sex uploada i linkova i onda da se to povećava... a ne ovak...