| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pitanje za Admina u Croportal.net forumu; Treba malo uvesti reda u reputaciju i davanje reputacije, jer oduvijek se reputacija davala zbog gluposti (nemislim samo na sex ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Pitanje za Admina Treba malo uvesti reda u reputaciju i davanje reputacije, jer oduvijek se reputacija davala zbog gluposti (nemislim samo na sex nego i na druge stvari)... S obzirom da sam samo član foruma (osjećam se kao saborski zastupnik, mogu se složit s nečim a i nemoram, al bit će kako je premijer odlučio Kiki), ne mogu ništa napravit, osim izrazit mišljenje... Možda bi ti Gogy kao jedan od onih koji može nešto mijenjat mogao pokrenut inicijativu o reputaciji i njenoj sudbini na forumu...
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina Mislim da je to besmisleno zato što se Kiki već odavno izjasnio o tome... Sience i ja smo počeli vatru oko toga ali ništa nismo postigli...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #14 (permalink) | |
![]() | Re: Pitanje za Admina Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Re: Pitanje za Admina Citat:
, al zanima me koje je njegovo objašnjenje zašto zadržat reputaciju...![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina A možda u bunaru ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #19 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje za Admina Citat:
čovječe jesi ti normalan??? de pripazi malo na jezik jel ti jasno!!!! ja neznam koji je svima kurac da misle da sam ja dežurna drolja na ovom forumu al sad ste stvarno pretjerali!!!!!!!!! ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pitanje za Admina Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
![]() |
| Tagovi: admina, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.

, al zanima me koje je njegovo objašnjenje zašto zadržat reputaciju...