| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pohvala za banner u Croportal.net forumu; Onaj b. što je "zamagljen", pa se može "obrisati"... dobra stvar, svaka čast dizajner... al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pohvala za banner Onaj b. što je "zamagljen", pa se može "obrisati"... dobra stvar, svaka čast dizajner... al moram reći da još nisam klikno na njega... al evo budem sad... samo zato jer je tako inovativan (a možda i nije, al ga ja prvi put vidim)... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pohvala za banner da, zgodan flash
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pohvala za banner Moram priznat da je i meni zapao za oko, iako još nisam kliknio na njega, odlična ideja ![]() pa odo sad kliknit
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pohvala za banner U zadnje vrijeme mi se čini ko da se brže zamagljuje kad ga obrišeš, ko da je neko prebacio težinu sa EASY na HARD, kvragu sad moram stalno mahat sa mišem ![]() Jel postoje nekaki čitovi ili šifre da ostane odmagljeno? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.