| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi PP u Croportal.net forumu; Eto mi moje PP od TigraZG1 Sve što ču reči je Ako imaš PTSP odi se lječit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP Kumek, ja bi tebe tak frknul sa foruma i još ti malo zagorčao život. PP je privatna stvar i bez znanja pošiljatelja ne smijes ga obznanjivati javnosti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP Sustav je napravljen tako da se teško može davati rep- ili rep + stalno istoj osobi. Između dva upućivanja reputacije, mora proći i vrijeme, a moraš podjeliti i reputaciju drugima. Sad ako netko želi u skladu s tim davati tebi rep- svaki put kad može... to je njegovo pravo... Vaš konflikt je vaša osobna stvar... ne prijeti ti batinama nego da će ti spucati rep- do kraja života, a kako je na forumu moćniji nego ti, može ti prijetiti time, pa ko ti kriv što si se na njega namjerio... Ne znam koja je ideja objavljivanja privatne poruke, koja ne krši nikakva pravila?? Mislim da bi ovo trebalo biti za upozorenje. Privatna poruka koju ti netko šalje je osobna stvar između vas dvoje i ako i postoji potreba da ukažeš nekome na nepravilnosti, učini to na pp moderatoru, a ne svima na forumu. edit: I dobiti ćeš ga, pošto misliš da je najva nekome da ćeš objaviti njegov pp dovoljna da ga legitimno objaviš - nije. A Tigar je malo preozbiljno shvatio cijelu stvar... koga briga za neki rep-... ako će vam biti lakše možete obojica meni davati rep- kad poželite jedan drugome. ali shvaćam da bi mogla biti stvar principa, no usprkos tome, mislim da nema smisla da se stariji i ozbiljan čovjek sa klincem svađa oko virtualne popularnosti... Nek ti bude dovoljno što si omiljen među ljudima koji su tebi omiljeni, ostale pusti nek misle što žele. Rat reputacijama možete legitimno nastaviti. Dapače... imate frendove - potaknite njih nek daju rep- vašem "protivniku". Mi smo uvjek cijenili ljude koji su duže na forumu i aktivniji, te imaju više prijetelja. I nemojte sve shvaćati toliko ozbiljno... ne dolazite na forum pizditi, nego se zajebavati i zabavljati... i povodom toga vas pozivam da obojica sljedeći rep- uvalite meni (nadam se da možete pošto sam mod) i prekinte ovu glupu situaciju.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 28-03-08 u 09:57. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP Ma... EDIT: potpisujem što je Aris napiso
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 28-03-08 u 09:58. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP Ajde i u buduće sam vodi svoje bitke ili se ne upuštaj u njih, ako ih nisi spreman izdržati do kraja.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP I to opravdava to što si ga objavio? Ak ćemo tom tvojoj logikom - ja nazovem murju i kažem dići ću u zrak njihovu polic. postaju. e sad pošto sam im to rekao mogu ju dići bez bada da ću završiti na robiji? Ajd ti kumek prodaj mob i pa-pa ![]() Zakaj nikad ne naučim, ne petljati se sa svakime. Nikad ne znas koliko nisko ćeš se morat sputiti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PP Zaš bi te banao... pa nisi niš napravio... tvoja stvar što ti sa PTSP-ovcem nećeš imati posla... nije ni on niš napravio, osim kaj ti misliš da su PTSP-ovci babaroge, pa sad će ti napraviti ne znam kaj... Dati će ti rep- - strašno...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.