Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Pravila foruma i vrijeđanje u Croportal.net forumu; Ovim Threadom se ispričavam forumašici Eleonori na onom kaj sam rekao. Ja sam svoje crvene kaznene kockice pokupio i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 05:26   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 15
gorgon gorgon gorgon gorgon gorgon
Ovim Threadom se ispričavam forumašici Eleonori na onom kaj sam rekao. Ja sam svoje crvene kaznene kockice pokupio i to je opravdano ako ćemo gledati po pravilu ovog foruma; "Poštujte sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini - možete kritizirati jedino njihove postupke."...

Ali mnogi se toga ne drže. Malo sam istraživao po starijim postovima i vidio sam da je bilo puno više i puno težeg vrijeđanja od onog mog neumjesnog komentara, a dotični komentatori nisu dobili crvene kockice...

Oni nisu dobili ni crvene kockice, a meni se već prijeti banom...

"31-05-07, 20:55 #47 (permalink)
stenley
Starter

Datum pridruženja: 23-04-07
Godina: 29
Poruka: 63
Re: Aurora Ivanov

--------------------------------------------------------------------------------

jes ti iz rijeke,koji si dio,ja mslio da su slike od zene od gonzota "

čist primjer vrijeđanja, a dobio zelenu rep, a ja red red red

" 03-06-07, 13:07 #153 (permalink)
Nikss_1
Starter

Datum pridruženja: 03-06-07
Poruka: 1
Re: Aurora Ivanov

--------------------------------------------------------------------------------

Meni ova cura izgleda ko da ima 35+ ...
I ta kosa zblajhana,suha..
a i faca nije bas za pokazivanje okolo... "

ovo je gore vrijeđanje nego onaj moj neumjesni komentar, a frajer je dobio green light

18-07-07, 10:46 #258 (permalink)
MadRick
Starter

"Datum pridruženja: 19-03-07
Godina: 20
Poruka: 43
Re: Aurorica slike

Hahahahhaha...treba slikala mamu i šalje slike po netu govoreći da je ona hahaha...uglavnom,tko god je da je na slikama,ružna je i buljava,plava,meni se ne sviđa nimalo,tj. gadi mi se,a još jedna bitna stvar,ove poze ..isssssss....pogotovo ovo kurčenje u tangicama hahahahhaha..o Bože,aj da imaš neku guzu pa da se moš hvalit ,šta je ovo jebote?
Guzicu i sise su ti podarili u Crvenom križu,or wotafak?
Glupa žena,jebiga.
Bježim odavde,vidio sam mnogo zanimljivijih slika po forumu "

a tek ovo.......pa ja sam anđelak naspram ovog

Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 09:23.
gorgon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 06:19   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,142
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: Pravila foruma i vrijeđanje

ovo sve je loša poruka od pocetka do sad.

sta sad ces nas trovati s tim glupostima

opusti se i uzivaj
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 06:30   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,857
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kao prvo ovo pravilo o vrijeđanju vrijedi za sve jednako i ako moderatori procijene da je netko pretjerao u vrijeđanju dobit će odgovarajući kaznu po slobodnoj procjeni moderatora. To znači da kazna može biti žuti ili crveni karton ili ban sa foruma na određeno ili neodređeno vrijeme.

Ti kolko vidim nisi za svoju poruku u kojoj (u šali ili ne, uopće nebitno) vrijeđaš forumašicu dobio ništa od toga, niti kartone niti ban nego se nekim korisnicima ta tvoja poruka nije svidjela i nagradili su te sa NEGATIVNOM REPUTACIJOM.

Reputacija koju ti drugi korisnici daju može biti pozitivna (zelena) ili negativna (crvena). Pozitivnu dobiješ kad netko neku tvoju poruku ocijeni kao dobrom i vrijednom nagrađivanja bodovima reputacije a negativnu si vidio sam na svojem primjeru zašto se dijeli.

Zašto je netko za ove poruke koje ti ovdje navodiš dobio zelenu reputaciju neznam, valjda ima onih koji jednako misle kao i on pa su ga nagradili.
Da ima onih koji se slažu s onom tvojom porukom vjerojatno bi i ti za nju dobio zelenu reputaciju al izgleda da takvih bar za sad nema

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 07-11-07 u 06:34.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 08:14   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 15
gorgon gorgon gorgon gorgon gorgon

znači neke se forumaše može tako vrijeđati, a neke ne

zašto neki imaju povlasticu, a neki ne

eleonora i aurorica su obje forumašice

jednu se vrijeđa i to je ok, a drugu se ne smije ni pipnuti

ps. ja se eli još jednom ispričavam
Star 07-11-07, 08:32   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: gorgon Pogledaj Poruke
znači neke se forumaše može tako vrijeđati, a neke ne

zašto neki imaju povlasticu, a neki ne

eleonora i aurorica su obje forumašice

jednu se vrijeđa i to je ok, a drugu se ne smije ni pipnuti

ps. ja se eli još jednom ispričavam
Za to i postoji reputacija... da ju daješ prema osobnoj preferenci i ljudi na isti post mogu dobiti i zelenu i crvenu reputaciju od dvije različite osobe, jer se jednoj svidi drugoj ne, a utjecajnija je ona koju dobiješ od osobe koja je popularnija na forumu. Tebe su pokopali crvenim reputacijama jer je osoba koju si uvrijedio, po sasvim subjektivnom dojmu popularna na forumu, pa su i tebe forumaši pokopali reputacijama na koje imaju pravo po isto tako subjektivnom dojmu. Ako želiš ismijavati nekoga, a proći nekažnjeno biraj one koji su manje popularni. Aurorica je dolatila na forum i počela staljati slike i svi ti "loši" postovi su bili spuštanjena zemlju jedne cure koja ima kompleks nedostatka pažnje, a ne stvarno vrijeđanje objektivno gledajući na njen izgled, bili su više zajebancija.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 09:31   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,517
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Prvo ti si došao na forum i vidim da imaš neobičan običaj odmah u prvim postovima spominjati Kikija. Dal se znate ili ne, to ne znam ali pretpostavljam da ne pa mi je to zato i toliko neobično.

Drugo vrlo si ružno napisao ono za Eleonoru i mislim da si zaslužio sav taj negativan rep i da se nemaš zašto buniti jer si sam kriv.

Zašto neki nisu dobili rep- prije tebe? Zato jer je tek nedavno uveden i nisu ga imali prilike davati prije. Viđavao sam bespotrebnog davanja istog ali mislim da je namjenjen upravo ovom. Nadam se da će te to naučiti pristojnosti i da više nećeš nikoga vrijeđati.

I nemam ništa osobno protiv tebe, napiši nešto što zaslužuje rep+ i dobit ćeš ga. Samo što to znači da nećev više moći provocirati. Probaj, možda ti se svidi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 14:01   #7 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

čuj, tvoji prvi postovi bili su vrijeđanje forumašice i provociranje admina. ban nisi dobio ali si jasno upozoren da bi mogao.

mislim da je to dobra poruka da zaokreneš s načinom ponašanja za 180° ako želiš i dalje biti dio ove zajednice. (pametnom dosta)

i ne vidim razloga da ti ne dam koji + ako budeš pametno, korisno i/ili zabavno postao.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 17:27   #8 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,789
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Evo ja tek sad ovo vidim.

Gledam malo sad tamo šta je to bilo u toj temi, i stvarno ti mogu reć gorgon da ti je ta "fora"(jer čini se da si ti htio da to ispadne nekakva "fora") ispala totalno glupa i neukusna, i krajnje debilna.

I nisi dobio nikakve sankcije ni ništa, a to što su te neki "nagradili" sa negativnim repom to je normalno, ako se nekome ne sviđa tvoj post postoji rep- da ti to da do znanja, isto tako postoji rep + za nagradu za nečiji trud ili slaganje u mišljenju i tome sl.

Eto, opusti se i uživaj.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 17:29   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Evo ja tek sad ovo vidim.

Gledam malo sad tamo šta je to bilo u toj temi, i stvarno ti mogu reć gorgon da ti je ta "fora"(jer čini se da si ti htio da to ispadne nekakva "fora") ispala totalno glupa i neukusna, i krajnje debilna.

Eto, opusti se i uživaj.

kaje sad ovo..netko me oponasha..e pa sam si si si sad si si kriv...
kuish..nemozhesh doch ovdje na velika vrata i biti poznat.. polako chill out and uzivaj..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pravila, vrijedjanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114