| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Predstavljanje u Croportal.net forumu; od kad sam ja tu registriran, gledam teme u predstavljanju i primjetio sam (!) da se nitko od jih nije predstavio! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Predstavljanje od kad sam ja tu registriran, gledam teme u predstavljanju i primjetio sam (!) da se nitko od jih nije predstavio! ali baš nitko! to mi lagano ide na živce , čemu služi pod-forum predstavljanje ako u njemu napišeš: ''bok šta ima ja sam nov'' , koliko ja znam predstaviti se znači reći tko si, odakle si, šta voliš šta nevoliš, čime se baviš koji su ti interesi... mislim da bi trebala biti sticky pravila o predstavljanju, npr. da treba staviti više od 15 riječi. i ako krene ta negativna reputacija ja ću ju dijeliti svako me tko se predstavi sa manje od 15 riječi tj. ako ništa ne kaže |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Predstavljanje A tko si ti da određuješ što će tko napisati o sebi?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predstavljanje evo, zato ne bi svatko trebao biti u mogućnusti davati negativan rep......to će se zlorabiti.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predstavljanje a ti kad se upoznaješ s nekim, prva rečenica ti je ja sam xy, volim plavu boju, slušam britni i mogu napraviti 12 sklekova? ![]() Pa ljude trebaš upoznati s vremenom, a ne da ti izdiktiraju sve o sebi na prvu loptu. ![]() Meni je taj običaj predstavljanja sasvim u redu pa naravno. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predstavljanje Citat:
------ ------------------------ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predstavljanje ne doslovno, ali sigurno se ne upoznajem se s ljudima preko formulara. Obično započnem razgovor o nekoj temi i dopustim drugima da me sami procijene. ljudima znaš ime- to je nick na forumu, a ovo dalje ćeš saznati kroz postanje u raznim temama. Svatko otkriva o sebi onoliko koliko želi. Kako je daidza rekao, tko si ti da određuješ koji podatak će netko objelodaniti, a koji ne. |
| | |
![]() |
| Tagovi: predstavljanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.