| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prešli smo na vbulletin verziju u Croportal.net forumu; http://www.croportal.net/forum/showt...9868#post19868... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kako vam se sviđa vbulletin | |||
| Odličan je, svaka čast | | 9 | 34.62% |
| Vrlo Dobar | | 2 | 7.69% |
| Tako Tako | | 3 | 11.54% |
| Bolji mi je bio stari | | 6 | 23.08% |
| Užas | | 6 | 23.08% |
| Glasači: 26. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
ajde daj neke prijedloge i savjete pa ćemo prihvatiti ako budu dobri, i ja se slažem sa tobom, imamo jako puno posla | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| V.I.P. Član | Smanjiti veličinu tablice naziva svakog foruma na početnoj stranici foruma, tako da se ne mora puno skrolati tj. promijeniti style. Svakako smanjiti broj foruma.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
ajde dajte neke prijedloge oko forum kategorija, probajte vi složiti cijeli forum | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ma daj Kiki pogledaj malo po drugim forumima kak je složeno... Kategorija Opuštanje ima jednostavno previše toga
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Vrijeme Ma nemrem se nikak priviknut na GMT vrijeme.... Uvijek gledam vrijeme posta, a onda moram skrolirati do dna da vidim GMT vrijeme, pa moram izračunati.... : Dajte nam normalno vrijeme P.S. Na koliko vrijeme je postavljen "Novi postovi"... može malo duže? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Evo, prijedlog broj 1: televizija i film spojiti u jedno prijedlog broj 2: tekstove pjesama u jedno spojiti prijedlog broj 3: za PSone i Playstation 2 igre staviti naslov Play Station igre prijedlog broj 4: znam da će me sad možda neki popljuvati ali zaista mislim da motori spadaju pod ostale sportove prijedlog broj 5: alkohol, droga i cigarete... malo bezveze, ne spada li to pod zdravlje? Ako i ne spada, malo je bezveze postojanje tog podforuma prijedlog broj 6: Simpatične, Smiješne i Bolesne Slike i vicevi bi mogli ić pod neki podforum zabava, fun ili tako nešto...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 18-10-05 u 21:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pres li, vbulletin, verziju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.

---ex moderator---

: