| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prešli smo na vbulletin verziju u Croportal.net forumu; Možeš teme koje ne koristiš zatvoriti kao ja sport, pa ti je lakše scrollati, ali istina da treba ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Kako vam se sviđa vbulletin | |||
| Odličan je, svaka čast | | 9 | 34.62% |
| Vrlo Dobar | | 2 | 7.69% |
| Tako Tako | | 3 | 11.54% |
| Bolji mi je bio stari | | 6 | 23.08% |
| Užas | | 6 | 23.08% |
| Glasači: 26. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Možeš teme koje ne koristiš zatvoriti kao ja sport, pa ti je lakše scrollati, ali istina da treba maknuti neke stvari. -Moj prijedlog da se preuredi sučelje za postanje, -mislim da nitko neće stavljati link na e-mail i slične sitnice, a novima će se olakšati korištenje -undo, redo -wrap (onaj ko se zna koristiti navikao ga je pisati ko ne zna ne treba mu) -oblikovanje teksta, mislim da svaki tekst koji odstupa od normalnog (normalne veličine, boje i fonta) nije potreban u postanju, još će neko kad popizdi pisati fontom 7, pa ćete ga upozoravati itd... -order list, također nepotreban -i mislim da je to to što se reply-prozora tiče, možda samo malo bolje izabrati smajliće, fale neki legendarni ![]() |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | eto moram priznati da kad se malo navikneš na ovu verziju foruma...stoput je lakša nego stara....Ali valjda nam je stara prirasla srcu pa smo ovo tako strašno prihvatili....ali imam neki osjećaj da će me ova verzija još više zaludit |
| | |
| | #55 (permalink) |
| V.I.P. Član | Al kažem ti, ak tak bude jedno 5-6 foruma s takvim podforumima... moraš pazit na svaki milimetar ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
vjeruj mi hoće, milijun opcija, stvarno je predobar forum | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
to je dobra stvar.... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Gamer Guru | Nije mi da se prvi put susrecem sa vBulletinom tako da se snalazim dobro, no skin mi je los pa je moj prijedlog da svatko udijeli malo para da se skupi par sto kuna ili koliko vec treba za neki moderni, strava skin. ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: pres li, vbulletin, verziju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.