| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi preview u Croportal.net forumu; mmm kako je ovaj naš portal iz dana u dan sve bolji i toliko toga se promjenilo da se poboljš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-04 Lokacija: agram south
Poruka: 99
![]() ![]() | preview mmm kako je ovaj naš portal iz dana u dan sve bolji i toliko toga se promjenilo da se poboljša i toliko dobrih stvari ekipa uploada, da je za svaku pohvalu....prekrasne i fantastične slikice i filmiće...htio sam se javiti samo s jednim komentarom...ako se može pomoći....s obzirom da filmovi znaju ponekad biti jako veliki i s pojedinih servera, posebno megaload i sl. jako, jako sporo bez obzira na ADSL...bilo bi dobro uvesti neki preview u obliku screenshotova ili ako neko ima neki bolji prijedlog, jer neke se stvari može pogledati u toku downloada, a neke je nemoguće.....za 100MB treba dosta vremena za skinuti, a šteta se razočarati...što ekipa misli o tome...????????????? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: preview Svida mi se ideja! Tak' nesto bi bilo prejebno, a ako si vec uplodao film od 100MB, mislim da pnda nije tesko stavit i par screenshotova od 50kB.
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: preview screenshotovi nesmiju sadrzavati vidno muski spolni organ niti sex (dakle da pojednostavim, pusenje i musko zenski sex, kao ni neki zensko zenski sex (dakle, 5 vibratora u pici i tome slicno) nije dozvoljeno). To nije zbog nas sa croportala, nego zbog hosting provajdera, eto, jednostavno to je maximalno zabranjen sadrzaj, koji nam nije dopusten. hvala na razumjevanju! |
| | |
![]() |
| Tagovi: preview |
« croportal f***ed up!!!
|
filter »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jaylo form Teengoddess.com (7 files, each 18 Mb KMF with preview picture) | marcel2006 | Recycle Bin | 0 | 19-11-05 17:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

mmm kako je ovaj naš portal iz dana u dan sve bolji i toliko toga se promjenilo da se poboljša i toliko dobrih stvari ekipa uploada, da je za svaku pohvalu....prekrasne i fantastične slikice i filmiće...htio sam se javiti samo s jednim komentarom...ako se može pomoći....s obzirom da filmovi znaju ponekad biti jako veliki i s pojedinih servera, posebno megaload i sl. jako, jako sporo bez obzira na ADSL...bilo bi dobro uvesti neki preview u obliku screenshotova ili ako neko ima neki bolji prijedlog, jer neke se stvari može pogledati u toku downloada, a neke je nemoguće.....za 100MB treba dosta vremena za skinuti, a šteta se razočarati...što ekipa misli o tome...?????????????