| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijedlog u Croportal.net forumu; imam jedan odlican prijedlog...iako sam novi zelim biti administrator na sportu,znanjem i engleskom pristojnoscu cu vladati situacijom bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: metropola Godina: 27
Poruka: 26
![]() | prijedlog imam jedan odlican prijedlog...iako sam novi zelim biti administrator na sportu,znanjem i engleskom pristojnoscu cu vladati situacijom bez pogreske...molim da me obavijestite kad pocinjem s radom i da me uputite u pojedinosti... Hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: prijedlog Smanji malo bambuse, škode ti ![]() ![]() Trenutno ne tražimo administratore za sport ali evo ti si prvi na listi ako budemo trebali kojeg ![]() Cino i tebe sam zapisao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 11-06-07 u 20:32. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: prijedlog A ti si već zdravo za gotovo uzeo to da ćeš bit admin ![]() Daj nemoj bit smiješan.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: metropola Godina: 27
Poruka: 26
![]() | Citat:
![]() daj kad sam vec ovdje neka mi netko kaze kakva je ovo reputacija?i imam jedno upozorenje,sljedece znaci ban? Koristi umjesto pisanja posta za postom!Zadnji Uredio daidza : 11-06-07 u 20:36. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: prijedlog I ti bi bio admin ![]() A ne znaš ni osnove ![]() Daj si odi popit nekaj,možda bu ti bolje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlog A mogu li ja postati administrator ako divlje životinje se počnu registrirati na ovaj forum jer naime ja sam vrlo dobro proučio stil Ace Venture iz oba njegova filma, a jednom sam šetao šumom i zapeo na korijen Hrasta i otkotrljao se do jedne vučice koja je taman na svijet nosila 2 mala vučića te sam joj ja pomogao da ih okoti i uzdržavao ih nazvali smo ih Pomul i Rem, ali smo otkrili da je jedan vučić ustvari vučica pa smo je preimenovali u Lejla i imao sam jedan bliski susret sa krokodilima, ali ne bi o tome jer se ne volim hvalisati. Isto tako blagonaklon sam prema životinjama nebi ni mrava zgazio te se zalažem za mir u svijetu. Hoćete li mi molim vas ispuniti ovu želju? . . . . . . Svrha ovog mog posta je da koliko se god trudili nemožete postati admin ( pa čak ni Mod) u tako kratkom vremenu P.S. ako je netko povjerovao bilo koju glupostkoju sam ja napisao u onoj pričici, molim ga da se opali 2 puta po glavi ZA GLUPOST ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijedlog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

umjesto pisanja posta za postom!