| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog; u Croportal.net forumu; Evo gledam malo ovu temu koliko vam je forum zanimljiv i nešto lila mi je. Uglavnom, htio sam predlož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Prijedlog; Evo gledam malo ovu temu koliko vam je forum zanimljiv i nešto lila mi je. Uglavnom, htio sam predložit da se za probu na mjesec ili manje (2 tjedna) ukinu igre bez granica i upoznavanje i druženje, tj spam podforumi, automatski se spam seli u normalne diskusije, više posla za moderatore ali i više zanimljivo, što kažete na to, samo proba, pa da vidimo???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijedlog; ne znam, nije loša ideja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog; Ja sam za! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog; Ja se ne slazem,za pojedine spamere u tim temama ne trebaju odgovarati pojedinci koji ponekad zaigraju neku igru bez granica...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
![]() |
| Tagovi: prijedlog |
« Ne radi mi edit
|
Reklame »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:11.

bitno da "ljubav, erotika, sex" stima