Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog; u Croportal.net forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 Ja se ne slazem,za pojedine spamere u tim temama ne trebaju odgovarati pojedinci koji ponekad ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 29-01-08, 20:02   #11 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Prijedlog;

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
Ja se ne slazem,za pojedine spamere u tim temama ne trebaju odgovarati pojedinci koji ponekad zaigraju neku igru bez granica...
Reče spammer...
Ja sam za.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-01-08, 20:05   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Reče spammer...
Ja sam za.
Mozda samo u igrici ban,ali to je samo zbog zabave,ne vidim gdje inace spamam...
Star 29-01-08, 20:06   #13 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

neznam ni sam

Opet ako nema nikakve komunikacije među forumašima nego samo teme u kojima će se točno raspravljat o nečemu opet to nije to.
Mislim znam da postoji pp i sve, al šta ja znam čudno mi bilo bez tebe od 10 000 poruka

Ali ne možemo znati dok ne probamo. Pa zato zašto ne probati? Barem na par dana. Tek toliko da se vidi kako bi to funkcioniralo.

Iako bi se uglavnom sve vrlo vjerojatno svelo na rasprave i svađe u politici i nogometu

A i vjerojatno bi se povećao broj offtopica u raznim temama s obzirom da forumaši nebi imali teme di se mogu družit. Ma nemam pojma . Sad sam tu svega naseruckao.

Uglavnom , ja sam za to da se proba na kraći vremenski rok, pa budemo vidjeli.
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-01-08, 20:08   #14 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Mozda samo u igrici ban,ali to je samo zbog zabave,ne vidim gdje inace spamam...
Pa spammerima njihovo spamanje može biti zabava, možda nikad neću skužiti gdje je tu zabava, ali vjerovatno može... spammer si zbog načina na koji postaš na ozbiljnim temama uz to što sudjeluješ na spamm topicima... par riječi i smajlić nikad od tebe neće načiniti diskutanta... ergo...
_Aris_ je offline  
Star 29-01-08, 20:10   #15 (permalink)
Akademik Foruma

mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

zabavno je jer se nasmijemo u tim temama,vidim da si ti nesto mrzovoljan pa necemo u daljnje rasprave...
Star 29-01-08, 20:13   #16 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
zabavno je jer se nasmijemo u tim temama,vidim da si ti nesto mrzovoljan pa necemo u daljnje rasprave...
Nisam opće... ja sam uvjek takav... sad ispada da na forumu ima nekih teških spammera, kak si ti onaj post stavio... ja krenuo da vidim po čemu si ti to laki spammer i na prve dvije stranice tvojih zadnjih postova, jedino što nije bilo na spamm topiku, je bilo ovo:

Citat:
Re: koliko ste visoki?

Jadan ti,jel imas neke žirafe u rodu?
I onda sam ja mrzovoljan i napadam tebe jadnog forumaša kojem će "neki" spammeri ukinuti omiljenu zabavu. Pa priznaj da ti je spamm u najvećem dijelu postova i da ti zato smeta ukidanje, a ne govoriti da si ti žrtva "određenih" spamera.
_Aris_ je offline  
Star 29-01-08, 20:16   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Jesam lakši spammer,nije mi bio cilj napisati da sam ja zrtva niti sam to rekao,osim toga te teme su za zabavu i upravo zato sto se postovi ne broje tamo je dopusteno neko ajmo reci spamanje,ali toliko da se sve temelji na zabavi i igri
Star 29-01-08, 20:19   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Jesam lakši spammer,nije mi bio cilj napisati da sam ja zrtva niti sam to rekao,osim toga te teme su za zabavu i upravo zato sto se postovi ne broje tamo je dopusteno neko ajmo reci spamanje,ali toliko da se sve temelji na zabavi i igri
Onda se slažemo da ovo neće biti na štetu pojedinaca koji povremeno spammaju, neg na štetu onih koji stalno spammaju (ajmo reći da takvih ima i da ti nisi jedan od tih, ipak si pogodio 1/40 da nije na spamm topiku)... ako ne spamaš stalno nema ti šta smetati... zaš moraš biti ikakav spammer...
_Aris_ je offline  
Star 29-01-08, 20:19   #19 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ne kužim zašto se tu sad opet razvijaju polemike o spamerima i spamanju.

Svatko posta koliko mu drago, i u kojim temama želi. Netko više voli raspravljati se u ozbiljnim temama, a netko se dolazi ovdje opustiti i sprdati se sa ostalim forumašima, igrati igrice i sl.

Ne razumijem čemu uopće nekima smeta da netko ima više netko manje poruka. Kao da je bitno da li imaš 3000 ili 5000 ili 15 000. Ovdje si jer ti je tu zabavno, a ne zato da brojiš poruke.
A uostalom, postovi u igrama se niti ne broje, tako da se više ne može reć da ljudi tamo idu radi nabijanja poruka.

Neka svatko posta di ga volja, kome smeta neka ne dolazi u igre i riješeno, zar ne?

A ja sam za probu tek toliko da vidim kako bi to izgledalo, iako mislim da bi forum bio totalno drukčiji. No proba nikad ne škodi. Možda bi forum dobio više kvalitetnih tema, tko zna.

Sve ima svojih prednosti i nedostataka.
Ive_ri je offline  
Star 29-01-08, 20:20   #20 (permalink)
Akademik Foruma

ponovljam da je spam na igrama bez granica za zabavu...ne smeta mi u tolikoj mjeri,ali opet ponavljam zbog toga smijeha i zabave ce mi faliti
Zatvorena Tema
Tagovi: prijedlog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114