| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog; u Croportal.net forumu; Mislim da ova ideja neće rezultirati kvalitetnijim temama, ko je spammer spamti će i dalje (ili ga neće biti), samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog; Mislim da ova ideja neće rezultirati kvalitetnijim temama, ko je spammer spamti će i dalje (ili ga neće biti), samo će to biti na topicima gdje drugi pokušavaju diskutirati. Ne može netko koga teme ne zainteresiraju ovak odjednom postat maštovit i kvalitetno odg. na topike samo zato jer nema šta drugo raditi. Sad sam protiv. ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog; A šta ja znam kako hoćete, meni je sad totalno svejedno jer više ne zalazim u igre bez granica, jer mi je postalo dosadno, pogotovo ona silna brojanja, pa da/ne,..., al ako je to nekom zabava i ako već postoji neka radi, njegova stvar. A i mislim da je meni dok sam posto tamo brojalo postove ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog; Sumnjam,tamo se ne broji...kad ste svi vec za ovo,ja se necu protiviti,ne vidim potrebu,ali ipak kako se kaze svaka promjena dobro dodje pa tako i ova
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: Prijedlog; Citat:
Mislim da se diskutiralo i dosada a tako će biti bez obzira jel se zatvorile teme koje si naveo. Ja nisam za ![]() Onaj kome je do diskusije će se priključit temi u kojoj se raspravlja a ostali će odgovarat da-ne ili brojat do 10000... Ne znam što je garancija da ćemo zatvarenjem tzv. spam podforuma dobit kako kažeš normalne diskusije ![]() Što se tiće posla...ja sam uvijek spreman i voljan radit ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #25 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Prijedlog; Citat:
Citat:
Onaj tko dolazi na forum opustiti se malo i bezveze igrati sigurno neće sad odjedanput postati forumaš-diskutant nego će samo u nedostatku "svojih" tema u kojim ispuca svoju dnevnu potrebu za boravkom na forumu ispucati spamajući po temama koje su ajmo reć ozbiljnije. Mislim da takvo što netreba niti na probni rok uvoditi jer kvaliteta foruma sa zatvaranjem igara bez granica sigurno neće porasti. Profil naših trenutnih aktivnih forumaša je takav da ih uglavnom više zanimaju igre i opuštene teme i ne vjerujem da bi se to bitnije promijenilo s ovakvim promjenama. Slažem se da nekakve promjene treba napraviti i poduzeti nešto u kvalitetnom poboljšanju foruma ali ne na ovaj način.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| |
| | #26 (permalink) | |
| Administrator | Re: Prijedlog; Citat:
nažalost nemožemo ukinuti sada taj forum tko hoće spamati nek spama, a tko hoće ostale diskusije neka sudjeluje tamo | |
| |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: Prijedlog; Možemo ovo zatvorit jel ![]() Gazda kaže da ne može ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
![]() |
| Tagovi: prijedlog |
« Ne radi mi edit
|
Reklame »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.