Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog; u Croportal.net forumu; Mislim da ova ideja neće rezultirati kvalitetnijim temama, ko je spammer spamti će i dalje (ili ga neće biti), samo ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 29-01-08, 20:23   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Prijedlog;

Mislim da ova ideja neće rezultirati kvalitetnijim temama, ko je spammer spamti će i dalje (ili ga neće biti), samo će to biti na topicima gdje drugi pokušavaju diskutirati. Ne može netko koga teme ne zainteresiraju ovak odjednom postat maštovit i kvalitetno odg. na topike samo zato jer nema šta drugo raditi. Sad sam protiv.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-01-08, 20:26   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A šta ja znam kako hoćete, meni je sad totalno svejedno jer više ne zalazim u igre bez granica, jer mi je postalo dosadno, pogotovo ona silna brojanja, pa da/ne,..., al ako je to nekom zabava i ako već postoji neka radi, njegova stvar.
A i mislim da je meni dok sam posto tamo brojalo postove
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 29-01-08, 20:34   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Sumnjam,tamo se ne broji...kad ste svi vec za ovo,ja se necu protiviti,ne vidim potrebu,ali ipak kako se kaze svaka promjena dobro dodje pa tako i ova
Star 29-01-08, 20:55   #24 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
Evo gledam malo ovu temu koliko vam je forum zanimljiv i nešto lila mi je.
Uglavnom, htio sam predložit da se za probu na mjesec ili manje (2 tjedna) ukinu igre bez granica i upoznavanje i druženje, tj spam podforumi, automatski se spam seli u normalne diskusije, više posla za moderatore ali i više zanimljivo, što kažete na to, samo proba, pa da vidimo???

Mislim da se diskutiralo i dosada a tako će biti bez obzira jel se zatvorile teme koje si naveo.
Ja nisam za

Onaj kome je do diskusije će se priključit temi u kojoj se raspravlja a ostali će odgovarat da-ne ili brojat do 10000...
Ne znam što je garancija da ćemo zatvarenjem tzv. spam podforuma dobit kako kažeš normalne diskusije

Što se tiće posla...ja sam uvijek spreman i voljan radit

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Star 29-01-08, 20:57   #25 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Svatko posta koliko mu drago, i u kojim temama želi. Netko više voli raspravljati se u ozbiljnim temama, a netko se dolazi ovdje opustiti i sprdati se sa ostalim forumašima, igrati igrice i sl.

Ne razumijem čemu uopće nekima smeta da netko ima više netko manje poruka. Kao da je bitno da li imaš 3000 ili 5000 ili 15 000. Ovdje si jer ti je tu zabavno, a ne zato da brojiš poruke.
A uostalom, postovi u igrama se niti ne broje, tako da se više ne može reć da ljudi tamo idu radi nabijanja poruka.

Neka svatko posta di ga volja, kome smeta neka ne dolazi u igre i riješeno, zar ne?

Sve ima svojih prednosti i nedostataka.
Slažem se s ovim.

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mislim da ova ideja neće rezultirati kvalitetnijim temama, ko je spammer spamti će i dalje (ili ga neće biti), samo će to biti na topicima gdje drugi pokušavaju diskutirati. Ne može netko koga teme ne zainteresiraju ovak odjednom postat maštovit i kvalitetno odg. na topike samo zato jer nema šta drugo raditi. Sad sam protiv.
I s ovim tvojim postom se slažem jer je takvo slično i moje mišljenje.
Onaj tko dolazi na forum opustiti se malo i bezveze igrati sigurno neće sad odjedanput postati forumaš-diskutant nego će samo u nedostatku "svojih" tema u kojim ispuca svoju dnevnu potrebu za boravkom na forumu ispucati spamajući po temama koje su ajmo reć ozbiljnije.

Mislim da takvo što netreba niti na probni rok uvoditi jer kvaliteta foruma sa zatvaranjem igara bez granica sigurno neće porasti. Profil naših trenutnih aktivnih forumaša je takav da ih uglavnom više zanimaju igre i opuštene teme i ne vjerujem da bi se to bitnije promijenilo s ovakvim promjenama.

Slažem se da nekakve promjene treba napraviti i poduzeti nešto u kvalitetnom poboljšanju foruma ali ne na ovaj način.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Star 29-01-08, 21:05   #26 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Mislim da se diskutiralo i dosada a tako će biti bez obzira jel se zatvorile teme koje si naveo.
Ja nisam za

Onaj kome je do diskusije će se priključit temi u kojoj se raspravlja a ostali će odgovarat da-ne ili brojat do 10000...
Ne znam što je garancija da ćemo zatvarenjem tzv. spam podforuma dobit kako kažeš normalne diskusije

Što se tiće posla...ja sam uvijek spreman i voljan radit
slažem se...

nažalost nemožemo ukinuti sada taj forum

tko hoće spamati nek spama, a tko hoće ostale diskusije neka sudjeluje tamo
Kristijan je offline  
Star 29-01-08, 21:08   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 382
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

u redu...
Luka/Mr 0wner je offline  
Star 29-01-08, 21:09   #28 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
u redu...
_Aris_ je offline  
Star 29-01-08, 21:15   #29 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,933
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Možemo ovo zatvorit jel

Gazda kaže da ne može

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Star 29-01-08, 21:16   #30 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

može može

ajd sahasa imaš čast
Kristijan je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: prijedlog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114