| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova u Croportal.net forumu; dakle moj prijedlog bi bio sljedeći:-da se uvede neki vremenski rok(npr 30dana) s kojim korisnici mogu imati 0 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova dakle moj prijedlog bi bio sljedeći:-da se uvede neki vremenski rok(npr 30dana) s kojim korisnici mogu imati 0 postova,te da se onda taj account automatski pobriše,jer stvarno mislim da je glupo da od 35000 korisnika 25000(karikiram) ima postova 0 dajte svoje komentare ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova jednom davno se vec vodila polemika o ovom problemu. ja se slazem s tim ono pridruzio se prije pola godine a ima 0 postova. al sta je sa ljudima poput mene nekad sam bio aktivan clan neki se ovdje sigurno sjecaju ali onda dodje trenutak kad nestignes vise i sta s tim treba li me izbrisati zbog toga ili nekog slicnog meni ? a volim s vremena na vrijeme doci ovdje da vidim sta ima i nikad se nisam razocaro uvjek je dobra ekipa ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova Mislim da je spasoje u pravu što se tiče aktivnosti na forumu, s tim da je aktivno svega nekoliko stotina forumaša (2-3 stotine). Tko god dođe pogledati što ima može naći i malo vremena da bar jednom u nekoliko mjeseci napiše nešto, makar pozdrav. Međutim zašto bi član foruma morao pisati ako nema potrebe za tim? Dođu ljudi, skinu slike, pogledaju filmiće, eventualno zatraže pomoć i više im od toga ne treba. 35 000 registriranih članova daje CP-u određenu težinu i vrijednost. A i klikaju ti ljudi, a to se broji.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova Citat:
![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova pa barem da čovek kaže dobar dan ili dobro jutro ili trenutno kopam nos ili nešto u tom smislu pa da znademo da je živ i da diše. Pojedinci se registruju iz ko zna kojih razloga i posle ih nema nikako. Evo neki dan sam poludeo. Hteo sam da zaželim srećan rođendan nekom ko taj dan ima rođendan i krenem ja tako ispočetka, 1,2,3....10 i kurac niti jedan nisu imali niti jedan odgovor na bilo kojoj temi. Gledam im u profil, ljudi niti jedna poruka. Pa jebemu bar može da kaže dobro jutro il tako nešto. Ja da se nalazim na drugom kraju sveta imam svoje korisničko ime i šifru pa bi poslao ono dobro jutro, a čujem sada imaju mobiteli sa internetom ima da i to nabavim pa ću moći izvana da se javim
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,874
![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova Citat:
kako me znaš uvijek nasmijati
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova saban uvijek nade nacina za javljanje....to se ceni...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova ja sam upravo tražio temu gde bi mogao da uguram svoju poruku eto zato je to tako ispalo, inače sam stvarno hteo da skrenem pozornost široj javnosti (jebote što sam ovo lepo kazao) na problem koji se manifestira (uf, ovaj forum če od mene intelektualnu osobu da napravi) tako što se registruje radna snaga a on njih nikakve koristi, birokratizam (pa šta da kažem, sve sam pričljiviji) administracija ljudi se javlja eto to, mi rintamo za njih zato ja i imadem samo 20 poruka dnevno a imam ih i po 50 ali se sve deli i na radnike i neradnike. Otkidaju mi leb od usta da im jebem i pleme i seme i neznam do kad če bagra neradnička da jede naš lebac, to ja vas pitam , dokad . Dok mi ne poduzmemo korake i za šiju ih primimo i izbacimo napolje skupa sa inventarom. fala lepo i do sledećeg čitanja doviđenja.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova Korisnici koji imaju 0 postova u velikoj većini su se regali zbog online igrica...... Mislim da bi samo trebalo obratiti pozornost na broj logiranja a ne na broj postova....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova Ma pustite ljude na miru, nema svako iste razloge registriranja, ako oće da gleda slike nek gleda, ako oće da igra igre, nek igra, ako oće da sudjeluje, sudjelovat će. A ne sad uvodit neki deadline samo zato što on ima 0 postova, šta te briga za njih. A nekim možda jednostavno treba više vremena da počnu pisat na forumu. Nisam ni ja odma počeo postat. Ako je čovjek došo na forum da se zabavlja, igra igre ili da samo čita ne mora on ništa pisat ako neće. A brisat ih mi je skroz glupo, šta oni ikome smetaju kad ništa nisu ni napisali, treba obratit pozornost na one koji seru po forumu i spamaju, u prijevodu krše pravila. A ovi sa 0 postova kolko ja znam ne krše pravila.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 13-03-08 u 21:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imaju, koji, korisnike, postova, prijedlog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.