Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova u Croportal.net forumu; dakle moj prijedlog bi bio sljedeći:-da se uvede neki vremenski rok(npr 30dana) s kojim korisnici mogu imati 0 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 03:07   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova

dakle moj prijedlog bi bio sljedeći:-da se uvede neki vremenski rok(npr 30dana) s kojim korisnici mogu imati 0 postova,te da se onda taj account automatski pobriše,jer stvarno mislim da je glupo da od 35000 korisnika 25000(karikiram) ima postova 0

dajte svoje komentare

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 07:22   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: Prijedlog za korisnike koji imaju 0 postova

jednom davno se vec vodila polemika o ovom problemu.

ja se slazem s tim ono pridruzio se prije pola godine a ima 0 postova.

al sta je sa ljudima poput mene nekad sam bio aktivan clan neki se ovdje sigurno sjecaju ali onda dodje trenutak kad nestignes vise i sta s tim treba li me izbrisati zbog toga ili nekog slicnog meni ?

a volim s vremena na vrijeme doci ovdje da vidim sta ima i nikad se nisam razocaro uvjek je dobra ekipa
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 08:07   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Mislim da je spasoje u pravu što se tiče aktivnosti na forumu, s tim da je aktivno svega nekoliko stotina forumaša (2-3 stotine).

Tko god dođe pogledati što ima može naći i malo vremena da bar jednom u nekoliko mjeseci napiše nešto, makar pozdrav.

Međutim zašto bi član foruma morao pisati ako nema potrebe za tim?

Dođu ljudi, skinu slike, pogledaju filmiće, eventualno zatraže pomoć i više im od toga ne treba.

35 000 registriranih članova daje CP-u određenu težinu i vrijednost.

A i klikaju ti ljudi, a to se broji.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 08:18   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Mislim da je spasoje u pravu što se tiče aktivnosti.

35 000 registriranih članova daje CP-u određenu težinu i vrijednost.

A i klikaju ti ljudi, a to se broji.
istina
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 09:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

pa barem da čovek kaže dobar dan ili dobro jutro ili trenutno kopam nos ili nešto u tom smislu pa da znademo da je živ i da diše. Pojedinci se registruju iz ko zna kojih razloga i posle ih nema nikako. Evo neki dan sam poludeo. Hteo sam da zaželim srećan rođendan nekom ko taj dan ima rođendan i krenem ja tako ispočetka, 1,2,3....10 i kurac niti jedan nisu imali niti jedan odgovor na bilo kojoj temi. Gledam im u profil, ljudi niti jedna poruka. Pa jebemu bar može da kaže dobro jutro il tako nešto. Ja da se nalazim na drugom kraju sveta imam svoje korisničko ime i šifru pa bi poslao ono dobro jutro, a čujem sada imaju mobiteli sa internetom ima da i to nabavim pa ću moći izvana da se javim
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 09:44   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,874
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa barem da čovek kaže dobar dan ili dobro jutro ili trenutno kopam nos ili nešto u tom smislu pa da znademo da je živ i da diše. Pojedinci se registruju iz ko zna kojih razloga i posle ih nema nikako. Evo neki dan sam poludeo. Hteo sam da zaželim srećan rođendan nekom ko taj dan ima rođendan i krenem ja tako ispočetka, 1,2,3....10 i kurac niti jedan nisu imali niti jedan odgovor na bilo kojoj temi. Gledam im u profil, ljudi niti jedna poruka. Pa jebemu bar može da kaže dobro jutro il tako nešto. Ja da se nalazim na drugom kraju sveta imam svoje korisničko ime i šifru pa bi poslao ono dobro jutro, a čujem sada imaju mobiteli sa internetom ima da i to nabavim pa ću moći izvana da se javim
kako me znaš uvijek nasmijati
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 13:18   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

saban uvijek nade nacina za javljanje....to se ceni...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 14:51   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja sam upravo tražio temu gde bi mogao da uguram svoju poruku eto zato je to tako ispalo, inače sam stvarno hteo da skrenem pozornost široj javnosti (jebote što sam ovo lepo kazao) na problem koji se manifestira (uf, ovaj forum če od mene intelektualnu osobu da napravi) tako što se registruje radna snaga a on njih nikakve koristi, birokratizam (pa šta da kažem, sve sam pričljiviji) administracija ljudi se javlja eto to, mi rintamo za njih zato ja i imadem samo 20 poruka dnevno a imam ih i po 50 ali se sve deli i na radnike i neradnike. Otkidaju mi leb od usta da im jebem i pleme i seme i neznam do kad če bagra neradnička da jede naš lebac, to ja vas pitam , dokad . Dok mi ne poduzmemo korake i za šiju ih primimo i izbacimo napolje skupa sa inventarom.
fala lepo i do sledećeg čitanja doviđenja.
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:54   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Korisnici koji imaju 0 postova u velikoj većini su se regali zbog online igrica......

Mislim da bi samo trebalo obratiti pozornost na broj logiranja a ne na broj postova....
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 20:59   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ma pustite ljude na miru, nema svako iste razloge registriranja, ako oće da gleda slike nek gleda, ako oće da igra igre, nek igra, ako oće da sudjeluje, sudjelovat će.

A ne sad uvodit neki deadline samo zato što on ima 0 postova, šta te briga za njih.
A nekim možda jednostavno treba više vremena da počnu pisat na forumu.
Nisam ni ja odma počeo postat.

Ako je čovjek došo na forum da se zabavlja, igra igre ili da samo čita ne mora on ništa pisat ako neće.
A brisat ih mi je skroz glupo, šta oni ikome smetaju kad ništa nisu ni napisali, treba obratit pozornost na one koji seru po forumu i spamaju, u prijevodu krše pravila. A ovi sa 0 postova kolko ja znam ne krše pravila.

Zadnji Uredio daka : 13-03-08 u 21:04.
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imaju, koji, korisnike, postova, prijedlog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111