Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za poboljšanjem Croportala u Croportal.net forumu; Pozdrav svima, evo već neko vrijeme sam član croportala, posebno nove diggolikog servisa koji je koliko vidim u beta fazi. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 10:14   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-11-07
Poruka: 5
MacKorisnik se izdvaja iz mase
Prijedlog za poboljšanjem Croportala

Pozdrav svima, evo već neko vrijeme sam član croportala, posebno nove diggolikog servisa koji je koliko vidim u beta fazi.
Imao bih par dobronamjernih kritika i prijedloga za poboljšanjem pa nemojte odmah na nož .

Dakle prvo da četitam ekipi koja je radila dizajn, pravo osvježenje naspram konkurencije (dvanula, iskopaj i slično), drugo pohvale za brzinu, primjetio sam da je croportal "digg" servis puno brži od ostatka, e sad dali je to zbog male količine vijesti ili odlične opreme odnosno koda neznam ali thumbs up.

E sad male zamjerke, kategorije u kojima su složene vijesti/surfovi su malo "nabacane" i trebalo bi ih malo posložiti ( tipa tehnologija i Internet dvije kategorije koje bi trebala biti jedna i lsično, možda je to samo do mene ali malo nelogično..) , druga zamjerka je ( a čujem da je to u implementaciji) ali valja napomenuti, mogućnost editiranja dodanih vijesti, često se zna desiti neki tipfeler koji ružno izgleda a ne postoji mogućnost ispravaka, isto tako nebi bilo loše da razmislite o mogućnosti pregleda tko je glasao za određenu vijest ( naravno samo onome tko je vijest prijavio).

Eto kao što sam spomenuo ovo mi je prvi domaći digg servis na kojeg nisam razvio alergiju i nadam se da će tako i ostati kad završi beta.

Lijep pozdrav
MacKorisnik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:56   #2 (permalink)
braindev

Datum registracije: 02-11-07
Poruka: 46
zytzagoo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zytzagoo
Smile Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala

Bok i hvala na pohvalama.

Citat:
Pravi autor: MacKorisnik Pogledaj Poruke
E sad male zamjerke, kategorije u kojima su složene vijesti/surfovi su malo "nabacane" i trebalo bi ih malo posložiti ( tipa tehnologija i Internet dvije kategorije koje bi trebala biti jedna i lsično, možda je to samo do mene ali malo nelogično..) , druga zamjerka je ( a čujem da je to u implementaciji) ali valja napomenuti, mogućnost editiranja dodanih vijesti, često se zna desiti neki tipfeler koji ružno izgleda a ne postoji mogućnost ispravaka, isto tako nebi bilo loše da razmislite o mogućnosti pregleda tko je glasao za određenu vijest ( naravno samo onome tko je vijest prijavio).
Edit vlastitih vijesti će biti možda sutra online krajem dana, a najkasnije tokom
idućeg tjedna. Za sada je plan da se na listi "moji surfovi" pored svake vijesti
pojavi "edit" link, ako nije prošlo previše vremena od objave (za sada se razmatra
15 minuta, lako promjenljivo).

Također, ono što će dodatno pomoći kod unosa novih linkova je i preview feature
koji bi također trebao zaživiti tokom sljedećeg tjedna.
Preview će biti "live", odnosno, kako se tipka, dolje će se osvježavati blok u kojem
će se vidjeti kako bi link izgledao.

Dakle, preview + edit unutar 15ak minuta od objave = stress-free slanje linkova

Što se kategorija tiče, takve su kakve su trenutno, ali sustav je vrlo fleksibilan
po tom pitanju, i lako dodajemo nove, mijenjamo postojeće i premještamo ih.
Samo nam treba input poput ovog. Hvala ti, i ako znaš još nekoga s prijedlozima
kako bi kategorizacija trebala izgledati, uputi ga ovamo please

Citat:
Pravi autor: MacKorisnik Pogledaj Poruke
Eto kao što sam spomenuo ovo mi je prvi domaći digg servis na kojeg nisam razvio alergiju i nadam se da će tako i ostati kad završi beta.

Lijep pozdrav
Zivijo i thx za quality feedback : )
zytzagoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:19   #3 (permalink)
Starter

Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala

Citat:
Edit vlastitih vijesti će biti možda sutra online krajem dana, a najkasnije tokom
idućeg tjedna. Za sada je plan da se na listi "moji surfovi" pored svake vijesti
pojavi "edit" link, ako nije prošlo previše vremena od objave (za sada se razmatra
15 minuta, lako promjenljivo).
Odlično, vidim da je moj prijedlog/primjedba bio suvišan jer se nešto slično užurbano spremalo

Citat:
Također, ono što će dodatno pomoći kod unosa novih linkova je i preview feature
koji bi također trebao zaživiti tokom sljedećeg tjedna.
Preview će biti "live", odnosno, kako se tipka, dolje će se osvježavati blok u kojem
će se vidjeti kako bi link izgledao.

Dakle, preview + edit unutar 15ak minuta od objave = stress-free slanje linkova
Ovo će sigurno znatno olakšati dodavanje linkova, thx

Citat:
Što se kategorija tiče, takve su kakve su trenutno, ali sustav je vrlo fleksibilan
po tom pitanju, i lako dodajemo nove, mijenjamo postojeće i premještamo ih.
Samo nam treba input poput ovog. Hvala ti, i ako znaš još nekoga s prijedlozima
kako bi kategorizacija trebala izgledati, uputi ga ovamo please
ofc, thx na counter feedbacku , volim kad me preduhitre sa riješenjima prijedloga koje još nisam izrekao

još jednom stvarno dobro odrađen posao ( nije asskissing )

Zadnji Uredio MacKorisnik : 22-11-07 u 23:27. Razlog: typo
MacKorisnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:59   #4 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

živio prewiev i edit :ŽIVIO

evo imam i ja možda jednu poštenu, da ispod kratkog opisa vijesti bude link ili dva na temu sličnog sadržaja na forumu, možda vezano uz tagove, odnosno da objavljena vijest ima link na dotičnu vijest putem naslova i u podnožju (može i manjim slovima) link na sličnu temu na forumu, možda bude još više članova privuklo na forum.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......

Zadnji Uredio pharaoh : 23-11-07 u 00:07. Razlog: pala mi na pamet ideja
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 00:01   #5 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
živio prewiev i edit :ŽIVIO
Živijo govornik,padaj kišo... naprijed peta lička !!!!! hehe ajd malo se zanio
MacKorisnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:25   #6 (permalink)
braindev

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
evo imam i ja možda jednu poštenu, da ispod kratkog opisa vijesti bude link ili dva na temu sličnog sadržaja na forumu, možda vezano uz tagove, odnosno da objavljena vijest ima link na dotičnu vijest putem naslova i u podnožju (može i manjim slovima) link na sličnu temu na forumu, možda bude još više članova privuklo na forum.
Dobar prijedlog, a i razmišljali smo i sami već ranije o nečem sličnom.
Vidjeti ćemo što se da napraviti po tom pitanju.
zytzagoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 15:38   #7 (permalink)
Starter

Citat:
ispod kratkog opisa vijesti bude link ili dva na temu sličnog sadržaja na forumu, možda vezano uz tagove, odnosno da objavljena vijest ima link na dotičnu vijest putem naslova i u podnožju (može i manjim slovima) link na sličnu temu na forumu, možda bude još više članova privuklo na forum.
Odlična ideja, jedino za ovo treba popriličan brij članaka, to bi bar donekle riješilo "problem" sa kategorijama.

Živijo
MacKorisnik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 16:48   #8 (permalink)
braindev

Mali update: edit linkova + preview će ići tokom sljedećeg tjedna. Nije se stiglo danas
sve "ispeglat" do kraja :/
zytzagoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 16:17   #9 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Evo vezano za forum: hoće li bit vraćena friends lista kao prije, kad klikneš na profil, da se vidi?
Odgovori sa citatom
Star 24-11-07, 17:06   #10 (permalink)
braindev

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Evo vezano za forum: hoće li bit vraćena friends lista kao prije, kad klikneš na profil, da se vidi?
Ne vidim razloga da bude suprotno, tj. hoce : )
zytzagoo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113