| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za poboljšanjem Croportala u Croportal.net forumu; Pozdrav svima, evo već neko vrijeme sam član croportala, posebno nove diggolikog servisa koji je koliko vidim u beta fazi. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-07
Poruka: 5
![]() | Prijedlog za poboljšanjem Croportala Pozdrav svima, evo već neko vrijeme sam član croportala, posebno nove diggolikog servisa koji je koliko vidim u beta fazi. Imao bih par dobronamjernih kritika i prijedloga za poboljšanjem pa nemojte odmah na nož .Dakle prvo da četitam ekipi koja je radila dizajn, pravo osvježenje naspram konkurencije (dvanula, iskopaj i slično), drugo pohvale za brzinu, primjetio sam da je croportal "digg" servis puno brži od ostatka, e sad dali je to zbog male količine vijesti ili odlične opreme odnosno koda neznam ali thumbs up. E sad male zamjerke, kategorije u kojima su složene vijesti/surfovi su malo "nabacane" i trebalo bi ih malo posložiti ( tipa tehnologija i Internet dvije kategorije koje bi trebala biti jedna i lsično, možda je to samo do mene ali malo nelogično..) , druga zamjerka je ( a čujem da je to u implementaciji) ali valja napomenuti, mogućnost editiranja dodanih vijesti, često se zna desiti neki tipfeler koji ružno izgleda a ne postoji mogućnost ispravaka, isto tako nebi bilo loše da razmislite o mogućnosti pregleda tko je glasao za određenu vijest ( naravno samo onome tko je vijest prijavio). Eto kao što sam spomenuo ovo mi je prvi domaći digg servis na kojeg nisam razvio alergiju i nadam se da će tako i ostati kad završi beta. Lijep pozdrav |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| braindev | Bok i hvala na pohvalama. Citat:
idućeg tjedna. Za sada je plan da se na listi "moji surfovi" pored svake vijesti pojavi "edit" link, ako nije prošlo previše vremena od objave (za sada se razmatra 15 minuta, lako promjenljivo). Također, ono što će dodatno pomoći kod unosa novih linkova je i preview feature koji bi također trebao zaživiti tokom sljedećeg tjedna. Preview će biti "live", odnosno, kako se tipka, dolje će se osvježavati blok u kojem će se vidjeti kako bi link izgledao. Dakle, preview + edit unutar 15ak minuta od objave = stress-free slanje linkova ![]() Što se kategorija tiče, takve su kakve su trenutno, ali sustav je vrlo fleksibilan po tom pitanju, i lako dodajemo nove, mijenjamo postojeće i premještamo ih. Samo nam treba input poput ovog. Hvala ti, i ako znaš još nekoga s prijedlozima kako bi kategorizacija trebala izgledati, uputi ga ovamo please ![]() Zivijo i thx za quality feedback : ) | |
| | |
| | #3 (permalink) | |||
![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Citat:
Citat:
Citat:
, volim kad me preduhitre sa riješenjima prijedloga koje još nisam izrekao ![]() još jednom stvarno dobro odrađen posao ( nije asskissing )Zadnji Uredio MacKorisnik : 22-11-07 u 23:27. Razlog: typo | |||
| | |
| | #4 (permalink) |
| next best thing | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala živio prewiev i edit :ŽIVIO ![]() ![]() evo imam i ja možda jednu poštenu, da ispod kratkog opisa vijesti bude link ili dva na temu sličnog sadržaja na forumu, možda vezano uz tagove, odnosno da objavljena vijest ima link na dotičnu vijest putem naslova i u podnožju (može i manjim slovima) link na sličnu temu na forumu, možda bude još više članova privuklo na forum.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... Zadnji Uredio pharaoh : 23-11-07 u 00:07. Razlog: pala mi na pamet ideja |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| braindev | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Citat:
Vidjeti ćemo što se da napraviti po tom pitanju. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Citat:
Živijo ![]() | |
| | |
![]() |