| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za poboljšanjem Croportala u Croportal.net forumu; bilo bi dobro da se lista prijatelja vrati,to je bilo bas super... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala bilo bi dobro da se lista prijatelja vrati,to je bilo bas super
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Kad će neko sortiranje vijesti po popularnosti, broju diggova, klikova, vremenu stavljanja, omjeru vremena provedenog na listi "najpopularnije"i klikova i sl?? Otvorim najopopularnije na vrhu mi je vijest sa dva digga, a na dnu sa pet... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| braindev | Trenutno su sortirane po "popularnosti", (ako se klikne najpopularnije) koja je definirana sa više faktora, a broj "+1" glasova je samo jedan u nizu... Ugrubo rečeno, kad naletiš na nešto što ima nizak broj s lijeve strane, a pri vrhu je popularne liste, to bi značilo da su ljudi podjeljeni po tom pitanju. Sad nastupa dilema, tj. mi smo mislili da bi bilo neispravno zaključiti da nešto što se dosta klika nije popularno ![]() Npr, na reddit-u isto postoji neki broj pored svakog linka, i taj broj ne igra glavnu ulogu kod sortiranja, nego isto imaju neki svoj algoritam. Poanta "glasovanja" nije, tj. mi bi voljeli da ne bude, i sustav planiramo u tom smjeru, "glas gore će progurati link na naslovnicu (neku)". Poanta glasovanja je da svaki user u biti kaže "ovo mi se sviđa, i takvog sadržaja bih želio više, to me zanima" (ako glasa +1), odnosno, "ovo mi je bezveze, nije moja spika, ne zanimaju me takve stvari" (ako glasa -1). Te akcije u biti treniraju buduće personalizirane filtere koji će nuditi sve relevantnije i relevantnije sadržaje svakom korisniku, prema njegovim afinitetima. Što se ostalih filtera tiče, neki već i postoje. Surf po popularnosti danas: http://www.croportal.net/naslovnica/hot?surf Najpopularniji surfovi u proteklih tjedan dana: http://www.croportal.net/naslovnica/hot/tjedan?surf Datumsko filtriranje postoji u biti skoro na svemu što gledaš, sa filtriranjem za "danas", "tjedan", "mjesec", "godina". Moguće je ograničiti gledanje samo surf-ova, samo vijesti, ili kombinirano (mashmix). Tu bi trebali biti pokriveni gotovo svi scenariji. Bar za prvu ruku ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Ma jasno mi je sve za ova sortiranja koja postoje, ja bi više želio nešto poput navedenog personaliziranog filtera, da mogu sad pogledati sve što ima puno pluseva, a za trenutak iste vijesti poredati po broju klikova... Tako vidim razliku između tekstova sa zanimljivim uvodima koji nisu baš nešto, a i onih koje se sviđaju ljudima pa kliču plus. Nego di je onaj toolbar koji ostane nakon što se klikne link, men to bila baš kul stvar... ovak moraš članak ocjeniti prije neg ga pročitaš ili se vratiti nazad da bi ga ocjenio, što se mnogima neda pogotovo, ako su do njega došli nekim filtriranjima od par klikova... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Ovo sa listom prijatelja u profilu... Kad netko ima prijatelja na dvije, tri stranice, ne može se listat. stisneš na drugu, a on ostavi na prvoj...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Evo jedan detaljčić, koji me umara, nije toliko bitan ali eto, meni bi to bilo poboljšanje.... Ako bi se moglo i na dnu stranice stavit onaj glavni izbornik "Croportal forum/sport/nogomet/bla,bla,bla" jer kad dođem do kraja stranice, koje ponekad znaju biti podugačke, a oću odma skočit na glavnu stranicu, moram izlizat onaj kotačić od miša do bola da se vratim na, evo npr. glavnu stranicu..... Nije ništa prebitno, ali bi što se mene tiče bilo poboljšanje.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Veteran | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Pa imaš na dnu stranice u desnom kutu opciju Gore To stisneš i odmah te prebaci na vrh stranice ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Evo ti riješenje odmah
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Obrisan post
|
Novi izgled »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

ide to vama!