| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi Prijedlog za poboljšanjem Croportala u Croportal.net forumu; Evo opet ja i jedan od mojih 'prijedloga' koji je povezan na neki način sa krešinim Da se ovo š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Evo opet ja i jedan od mojih 'prijedloga' koji je povezan na neki način sa krešinim Da se ovo što je na slici zaokruženo ne skrola tj da dok se nalazimo na početnoj strani foruma da se to uvijek nalazi na ekranu ![]() Nemojte mi zamjerit, malo mi je dosadno pa izmišljam, al eto ako neko koji slučajem dijeli moje mišljenje ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlog za poboljšanjem Croportala Np to i meni nekad ide na qrac kad sam na sred foruma pa piči po wheelu listaj gore/dole ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
« Obrisan post
|
Novi izgled »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.