| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijedlog za reputaciju u Croportal.net forumu; evo možda je bezveze, ali evo žicanje clanka mi je dalo ideju, da kada nekom dajemo rep+ bodove da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | prijedlog za reputaciju evo možda je bezveze, ali evo žicanje clanka mi je dalo ideju, da kada nekom dajemo rep+ bodove da se od naših oduzima a da se negativni reputacijski bodovi vide nekako drugačije, jer bi ovako lako ako ima malo rep + bodova a puno daje otišao u minus, samo taj minus rep+ bodova nebi bio nešto negatvno nego -rep+ bodova, a kritike da budu nekako drugačije, evo primjer, ja imam nekih 5000 bodova, ali uopće neznam koliko sam rep+ bodova podijelio, a to je nešto čime se može podičiti, jer nije bitno PRIMATi nego i davati ![]() ![]() pa neznam što mislite o ovome?
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: prijedlog za reputaciju Pola toga se ne može složiti, mada bi rado vidio koliko sam dosad podijelio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: prijedlog za reputaciju Puno jednostavnije i efikasnije je sankcionirati žicanje i kraj priče. A bilo bi zanimljivo imati uvid u ukupan broj i količinu bodova podijeljenih kroz reputaciju. Ali to nije bitno, bitno je kazniti žicaroše.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlog za reputaciju pošto vidim da ste ljuti na ove "žićaroše" nesto bih rekao,koliko vidim u toj temi piše da kažemo koliko imamo rep + bodova,sto ponekad neki naprave...ja ne vidim sta je tu žicanje OT: ovaj prijedlog je malo prekompliciran,ali bi bilo svakako zanimljivo vidjeti koliko je pojedini clan ukupno se nadavao reputacije
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlog za reputaciju Citat:
![]() ![]() ![]() i takve slične smajliće.Većina se na takve smajliće smiluje i da rep+.Priznajem da sam bio među njima, ali nisam jedini. odsada ne želim da mi dajete rep+ bodove na žicanje, nego ako sam to stvarno zaslužio. razlog zašto sam žicao je zato što sam htio doći što brže do 50 rep+ bodova tako da bi i ja mogao udijeliti rep+(barem 1) za post koji mi se sviđa. hvala vam na dosadašnjoj toleranciji i potrudit ću se da se to više ne ponavlja(nikada ne dajem obećanja makar bio siguran da su ona 100% ostvariva) | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlog za reputaciju kaj postoji žicanje?? kaj postoji potreba za žicanjem?? zar ti bodovi imaju neku vrijednost?? da sam znao da to nekom toliko znači možda bi se češće smilovao pa udjelio...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: prijedlog za reputaciju mogu, hoćeš da ti prodam?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: reputacija |
« banned ispod nicka
|
VIP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

nego i davati 

i potrudit ću se da se to više ne ponavlja(nikada ne dajem obećanja makar bio siguran da su ona 100% ostvariva)
kaj postoji žicanje?? kaj postoji potreba za žicanjem?? zar ti bodovi imaju neku vrijednost?? da sam znao da to nekom toliko znači možda bi se češće smilovao pa udjelio...