Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Forum - Prijedlozi i Kritike
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijedlog za reputaciju u Croportal.net forumu; evo možda je bezveze, ali evo žicanje clanka mi je dalo ideju, da kada nekom dajemo rep+ bodove da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 07:55   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
prijedlog za reputaciju

evo možda je bezveze, ali evo žicanje clanka mi je dalo ideju, da kada nekom dajemo rep+ bodove da se od naših oduzima a da se negativni reputacijski bodovi vide nekako drugačije, jer bi ovako lako ako ima malo rep + bodova a puno daje otišao u minus, samo taj minus rep+ bodova nebi bio nešto negatvno nego -rep+ bodova, a kritike da budu nekako drugačije, evo primjer, ja imam nekih 5000 bodova, ali uopće neznam koliko sam rep+ bodova podijelio, a to je nešto čime se može podičiti, jer nije bitno PRIMATi nego i davati

pa neznam što mislite o ovome?

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:07   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: prijedlog za reputaciju

Pola toga se ne može složiti, mada bi rado vidio koliko sam dosad podijelio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:09   #3 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

sam komplicirate.. repu treba ugasiti i svi bili sretni..yeah
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:15   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Puno jednostavnije i efikasnije je sankcionirati žicanje i kraj priče.

A bilo bi zanimljivo imati uvid u ukupan broj i količinu bodova podijeljenih kroz reputaciju. Ali to nije bitno, bitno je kazniti žicaroše.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 11:51   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

evo sada je zatvorena tema u kojoj se najviše žica(koliko rep+ bodova) tako da više neće biti toliko žicanja
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 13:08   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

pošto vidim da ste ljuti na ove "žićaroše" nesto bih rekao,koliko vidim u toj temi piše da kažemo koliko imamo rep + bodova,sto ponekad neki naprave...ja ne vidim sta je tu žicanje

OT: ovaj prijedlog je malo prekompliciran,ali bi bilo svakako zanimljivo vidjeti koliko je pojedini clan ukupno se nadavao reputacije
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 18:33   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
pošto vidim da ste ljuti na ove "žićaroše" nesto bih rekao,koliko vidim u toj temi piše da kažemo koliko imamo rep + bodova,sto ponekad neki naprave...ja ne vidim sta je tu žicanje
bilo bi uredu kada bi se napisali samo rep+ bodovi, ali velika većina iza toga dodaje i ovakeve smajliće:
i takve slične smajliće.Većina se na takve smajliće smiluje i da rep+.Priznajem da sam bio među njima, ali nisam jedini.
odsada ne želim da mi dajete rep+ bodove na žicanje, nego ako sam to stvarno zaslužio.
razlog zašto sam žicao je zato što sam htio doći što brže do 50 rep+ bodova tako da bi i ja mogao udijeliti rep+(barem 1) za post koji mi se sviđa.
hvala vam na dosadašnjoj toleranciji i potrudit ću se da se to više ne ponavlja(nikada ne dajem obećanja makar bio siguran da su ona 100% ostvariva)
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 18:38   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

kaj postoji žicanje?? kaj postoji potreba za žicanjem?? zar ti bodovi imaju neku vrijednost?? da sam znao da to nekom toliko znači možda bi se češće smilovao pa udjelio...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 14:44   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
Splitskadica se izdvaja iz mase

mogu li se rep+ minjat za lovu?
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 18:43   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

mogu, hoćeš da ti prodam?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: reputacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111