| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum - Prijedlozi i Kritike Raspravljate o temi prijedlozi u Croportal.net forumu; Reko si da se ne mjesam, a ja se imam pravo mjesat di ja hocu, to je moje pravo, ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #213 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: prijedlozi purger.. malo si previše toga dopuštaš... inače da djeluje magija trebaš imati ono nešto .. u glavi.. ali ..ali.. ma niš.. uzaludno je pričati.. s osobom koju vode osječaji..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Purger | Re: prijedlozi Ništa Vuger ne moderira.... On ovdje daje prijedloge i ako se usvoje onda netko od moderatora to i napravi,prema tome nema razloga za prepucavanja !!! I malo smirite doživljaje...obojica ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #216 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlozi imam i ja prijedlog a to je da se ova dva prestanu svađat oko gluposti jer vuger nije mod i on samo daje prijedloge za razliku od nekih koji samo spammaju...ponosni neće otići s foruma zato što mu je ovdje kimi ![]() a ti vuger ne prijeti s tim svojim crnim magijama jer ako ti ja smiješam jedan napitak od žabljih nožica i kravlje utrobe vidjet ćeš ti svoga boga ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Veteran | Re: prijedlozi Ne sprdajte se i ne spamajte u ovoj temi ako nemate za napisati nešto vezano uz temu.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijedlozi E, ja bi da u početnom i svim drugim ekranima gdje postoje naslovi topika ugradi OnMouseOver java script event koji bi prikazao cijeli uvodni post (sad je prvih par riječi) ili barem da se poveća ograničenje da je prvih 5 redova npr. Tako se ne bi trebalo listati sa prve na zadnju stranu, ne bi se otvarali topici koji nekog ne zanimaju (s obzirom na naslovljavanje topika, više se ne zna ko pije a ko plaća) i bilo bi nekak ugodnije naći ono što te zanima. a i pretpostavljam da bi sa tehničke strane smanjilo opterećenje servera, ako se ne budu otvarali (na klik mislim) topici koje ljudi odma zatvaraju.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijedlozi |
« Par primjedbi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| ankete prijedlozi | Kristijan | Forum - Prijedlozi i Kritike | 6 | 09-06-05 23:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:34.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...